Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

13.kolo, Liberecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mšeno B opět zvítězilo a stoupá tabulkou


Branky


0

Ve 13. kole západní I. B třídy Frýdlant B hostil rezervu Jiskry Mšeno. Měl to být vyrovnaný souboj o desáté místo, hosté ale předvedli skvělou hru a zaslouženě získali tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha hostů, velký důraz na straně domácích

Mšeno jelo do Frýdlantu potvrdit domácí vítězství i zlepšenou formu a to se mu i podařilo. Od začátku bylo lepším týmem a vytvářelo si šance. Zpočátku utkání ale mělo problém s prachbídným zakončením. Po dvou šancích měl Pokorný a Čech, jednu zazdil Matoušek. Domácí hráli velice důrazně a hrozili pouze po dlouhých nakopávaných balónech, obrana a několikrát dobře vyběhnuvší Braniš si poradili. Ve 36. minutě poslal krásnou průnikovou přihrávku Hýř na Pokorného, který obehrál vše co mu stálo v cestě a zakončil do prázdné branky. Mšeno tedy vedlo 1:0. Ještě před poločasem ve 44. minutě zahrávala Jiskra přímý kop, Čech prodloužil na Freye, ten z jasné šance nastřelil brankáře, ale chytře stojící Pokorný míč uklidil do zařízení, 0:2. S tímto výsledkem se šlo do kabin na poločasovou přestávku.

Hosté nepřipustili ztrátu

Po návratu se domácí snažili vstřelit kontaktní gól a začali náporem. Ten však ztroskotával na obraně Jiskry v čele s brankářem Branišem a také na jejich nepřesnosti. Hosté do 60. minuty nehráli tak dobře jako v prvním poločase a do mírné převahy se dostali domácí. Po čtvrthodině se Jiskra opět srovnala a začala si vytvářet další šance. Jednu nečekanou proměnil v gól Pokorný, kdy si jeho centr srazil do branky domácí hráč a zvýšil vedení hostů na0:3. Poslední hřebíček do domácí rakve zasadil v 83. minutě Matoušek, který zužitkoval krásný pas z přímého kopu od Škvora a hlavou stanovil konečné skóre 0:4. 



Ohlasy k zápasu



Jiskra Mšeno B
Miroslav Braniš (trenér): V tomto utkání jsme chtěli potvrdit zlepšenou hru a přivézt první vítězství z venku. To se nám i po dobrém výkonu podařilo. Mužstvo hrálo disciplinovaně a až na čtvrthodinu ve druhém poločase i dobře. Těší mě, že mužstvo drží při sobě a že jeden bojuje za druhého. Výsledkově špatný začátek soutěže nás nepoložil a teď začínáme hrát tak, jak bych si to představoval. O tom jestli bude podzim dobrý či ne, však rozhodne až poslední utkání s Bulovkou.



Sestavy


Slovan Frýdlant B
J. Tauš [-] - L. Peml [-] (46. J. Pleskač [-] ) , K. Krawczyk [-] , J. Mičunovič [-] , V. Šorm [-] - R. Čečatka [-] , T. Raiman [-] , T. Jelínek [-] , M. Patrman [-] - J. Buřita [-] , M. Štrbák [-]

Jiskra Mšeno B
D. Braniš [-] - P. Janovský [-] , V. Čech [-] (78. J. Konvalinka [-] ) , T. Veselouš [-] , O. Pokorný [-] , L. Matoušek [-] , O. Hýř [-] (82. T. Hartman [-] ) , M. Frey [-] , T. Flek [-] , T. Tokár [-] , M. Škvor [-]

ŽK: 66. D. Braniš .
Místo: UMT. Počet diváků: 65. Rozhodčí: Zlatník Jakub - KVERKA Václav, KVERKA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.