Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 13:30

2.kolo, Liberecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Albrechtice zvítězily nad Harrachovem 4:2


Branky


0

Po úvodních minutách nic nenasvědčovalo tomu, že by se mělo jednat o zápas s větším počtem branek. Ale opak byl pravdou a ve 2.poločase se oba týmy zvedly. Nikdo z diváků nečekal, že nakonec padne tolik branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

 

 

První půle byla velmi vyrovnaná z obou stran. Albrechtice přistoupily k utkání velice opatrně, jelikož si byly vědomy síly Harrachova. Od prvních minut hráli ze zabezpečené obrany a nepouštěly hosty do žádných šancí. I tak šli domácí do vedení zásluhou Bělohlávka v 5.minutě. Hra se začla přiostřovat, ale žádné zákeřně fauly vidět nebyly. Obě mužstva se nadále snažila vsítit branku , ale ani jedomu mužstvu se do poločasu nevedlo dle představ. Trenéři si už zapisovali taktiku na druhý poločas, který měl slibovat zvýšené Harrachovské snažení o vyrovnání.

 

Hned od začátku druhého poločasu vlétli domácí fotbalisté na Harrachov a vstítili další 2 důležité branky. Nejprve v 49. minutě uzmul míč Sedlák a prostřelil branáře Sejtka podruhé. Prakticky po rozehrávce chybovala obrana hostů a opět z toho byl gol v jejich sítí. Tentokrát se o něj postaral záložník Pipek, který sesunul sebevědomí hostů na bod mrazu. Domácí, jakoby byli hlavami už někde mimo zápas a za stavu 3:0 přestali hrát, jenže rázem přišel trest. Hosté se od 3 golu začli více tlačit do branky a napadat hráče domácích. Z toho rezultoval gol v 56. minutě, kdy se trefil Tuhel, který je v Harrachově na hostování  z Karlových Varů. Harracho si uvědomil, že jeho šance ještě žije, a tak vyrážel do nebezpečných kontrů. Prakticky 4 minuty po 1 golu hostů padl další a autorem byl tentokrát Pavel David, který snížil narozdíl jediné branky. Albrechtice neponechali nic náhodě a v 65 minutě zareagovali rozhodující brankou na 4:2 kterou vsítil Vaněček. Hosté se nadále snažili, ale spíše než dalších větších šancí bylo vidět spoustu faulů, což rozhodčí ocenil žlutými kartami. Utkání tak skončilo vítězstvím domácího výběru v poměru 4:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Albrechtice v Jiz.horách/Jiřetín
Jiří Krumbholz ( jednatel TJ Albrechtice v Jiz.horách/Jiřetín): Zápas byl oboustranně dobrý. Domácím se podařil trochu husarský kousek, i když vyhráli poločas 1:0, tak hned v úvodu se podařilo vstřelit další 2 branky, které rozbouřily hosty. Začal se hrát tvrdý fotbal, což vycítil sudí a začal vytahovat žluté karty. I když se hostům podařilo snížit na rozdíl 1 branky, ihned jsme zareagovali a přidali další branku, což hosty položilo a .Perfektní výkon předvedli oba brankáři, kteří chytili několik stoprocentních šancí.

Harrachov
Pavel Dolenský (předseda Fk Harrachov): Utkání bylo moc pěkně. Albrechtice nás ztrestaly a výhru si zasloužily. My jsme vůbec nepředvedli takový fotbal, jakým se chceme prezentovat. Doufám, že dalším utkání si to hráči vezmou za své a odčiní porážku z tohoto zápasu.



Sestavy


TJ Albrechtice v Jiz.horách/Jiřetín
R. Bártl [-] - P. Zelinka [-] , M. Vávra [-] , M. Vaněček [-] , L. Koldovský [-] - J. Pipek [-] , M. Štěpnička [-] , R. Svoboda [-] , J. Sedlák [-] (61. J. Bělohradský [-] ) - J. Hradecký [-] , M. Bělohlávek [-] (83. V. Koldovský [-] )

Harrachov
L. Hefert [-] - J. Vodseďálek [-] , L. Horáček [-] , J. Kobr [-] - M. David [-] , D. Medal [-] , A. Vodseďálek [-] , M. Tuhela [-] , R. Kroupa [-] (81. M. Rieger [-] ) - R. Bergmann [-] , R. Chlup [-] (46. P. David [-] ) -

ŽK: 45. L. Koldovský , 58. M. Bělohlávek , 78. J. Hradecký - 12. D. Medal , 37. M. David , 69. J. Kobr , 78. L. Horáček .
Hráči zápasu: R. Bártl - D. Medal .
Místo: Tráva. Počet diváků: 130. Rozhodčí: Pavlů Milan - JIRÁK Jiří, JURIS Juraj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.





Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Držkov 19 77:35 44
2 Jilemnice 19 66:42 38
3 SK Zásada 19 50:36 35
4 Pěnčín B 17 71:43 35
5 Smržovka 19 53:40 34
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Michal Kohout 18
2 Jakub Zapadlo 16
3 David Hloušek 15
4 Martin Kotyza 14
5 Petr Mätzelt 14
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Klik 70 62,5% 0
2 Petr Řezníček 67 62,0% 1
3 Venca Likeš 65 54,6% 0
4 Radek Hruška 37 48,1% 0
5 Vojtěch Brož 11 39,3% 0
Zobrazit celou tabulku