Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 10:00

4.kolo, Jihomoravský | Vyškov | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

TJ Sokol Opatovice o.s. B - TJ Sokol Račice


0

Račice si odvezli z Opatovic cenné tři body a opět předvedli, že umí dávat góly

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Začátek zápasu se hrál ve vysokém tempu. Obě dvě mužstva hráli aktivně a hned ve 2. minutě po chybě brankáře hostující týmu netrefil prázdnou bránu Novotný. Už v 7. minutě se hosté ujali vedení, když skóroval Přecechtěl. Hosté však chybovali a faulovali Steinera, pak se kopal přímý kop. Škatulár krásnou střelou k tyči nedal hostujícímu gólmanovi šanci. Poté se obě mužstva dopouštěli mnoha nepřesností, až do 16. minuty, kdy po centru z levé strany skóroval Jelínek a zvyšoval tak na 2:1. Hosté se nechtěli s tímto stavem smířit, a tak začali vyvíjet na domácí větší tlak. To vyústilo ve vyrovnávací gól, kdy se ve 32. minutě prosadil Kudlička a vyrovnal na 2:2. Hostující tým po této brance uklidnil hru a do konce poločasu už se nic zajímavého neudálo.

 

 

Ve druhém poločase už na hřišti bylo vidět jen jedno mužstvo, a to hostujících Račic. Po několika šancích se prosadil v 61. minutě hostující Ulrich. Hosté stále vyvíjeli tlak a svou hrou domácí k ničemu nepustili. V 79. minutě skóroval střídající Chaloupka a zvyšoval tak na 2:4. Hned minutu na to přidal další branku Vičar a upravil tak skóre na konečných 2:5. V druhém poločase se domácí k ničemu nezmohli. Za zmínku stojí snad jen šance z 86. minuty, kdy chyboval hostující gólman, avšak Trčka nabídnutou šanci neproměnil. Zápas tak skončil výhrou hostí 2:5.

 



Sestavy


TJ Sokol Opatovice B
J. Müller [-] - P. Trčka [-] , I. Škatulár [-] (81. P. Kolena [-] ) , A. Tvrdý [-] , P. Novotný [-] , S. Drozd [-] , M. Vévoda [-] , D. Gurka [-] , J. Steiner [-] (57. M. Ostrý [-] ) , M. Jelínek [-] , J. Čech [-]

TJ Sokol Račice
P. Sotolář [-] - M. Zachrdla [-] , R. Sedlák [-] , P. Formánek [-] , J. Holý [-] - M. Doležel [-] (58. P. Vašek [-] ) , P. Kučera [-] , J. Kudlička [-] - Z. Ulrich [-] , Z. Přecechtěl [-] (71. T. Zezula [-] ) , P. Vičar [-] (81. O. Šimko [-] )

ŽK: 35. P. Trčka .
Místo: Opatovice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šebesta Jan - NOVOTNÝ Matěj (N), TRÁVNÍČEK Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.