0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 16:30

4.kolo, Jihomoravský | Vyškov | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

TJ Sokol Ježkovice - TJ Sokol Milonice-Uhřice


Branky


0

Ježkovice opět nevyužili domácího prostředí a po několika neproměňených šancích prohráli rozdílem jediného gólu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas v režii domácích

 

Na začátku zápasu to vypadalo na jasnou výhru domácích. Během prvních 15 minut si domácí vytvořili několik vyložených šancí, avšak nedokázali je proměnit. Skvěle kombinovali a hostující mužstvo si s jejich útoky nevědělo rady. Ve 20. minutě se do vyložené šance dostal Hampl, když krásnou nahrávku za obranu od Bobála zpracoval, ale trefil však jen hostujícího gólmana. Hosté se na ježkovickou polovinu dostávali jen odkopávanými balóny. Ve velkém vedru se muselo přerušovat na občerstvení. V druhé polovině prvního poločasu už hra domácího mužstva nebyla tak nebezpečná, avšak pořád měli více ze hry. Hosté několikrát zahrozili protiútokem, ale domácí obrana vždy dokázala útok zastavit.

 

Jediná šance hostů rozhodla o výsledku

 

V druhé půlce se navázalo podobným výkonem jako na konci prvního poločasu. Domácím se vůbec nedařila kombinace. Proběhlo několik střídání a změnilo se postavení domácích hráčů. Hostující se čím dál víc dostávali do hry. To vyvrcholilo v 60. minutě, když po přímém kopu propadl balón až na hostujícího Pospíšila. Ten si míč stihl zpracovat a nechytatelnou ranou zvyšoval na 0:1. Byla to jediná šance hostujícího celku, avšak dokázali ji proměnit. Pro domácí mužstvo to bylo nečekané. Po obdrženém gólu už se téměř nedostávali do šancí. Hostující tým hrál tvrdě a hodně se snažil kouskovat hru, řekl bych až zdržovat. V poslední minutě měl možnost srovnat Hořava, avšak hlavou netrefil bránu. Zápas tak skončil prohrou domácího celku 0:1.

 



Sestavy


TJ Sokol Ježkovice
M. Fürst [-] - R. Rogožan [-] (60. L. Mazal [-] ) , J. Kozár [-] (48. P. Pospíšil [-] ) , M. Brtníček [-] , R. Bobál [-] , J. Jindra [-] , T. Votava [-] (70. M. Daněk [-] ) , J. Hampl [-] , L. Suchán [-] (55. L. Hořava [-] ) , M. Otevřel [-] , P. Jura [-]

TJ Sokol Milonice-Uhřice
J. Svoboda [-] - K. Soukal [-] , M. Pokuta [-] , R. Svoboda [-] , L. Kužílek [-] - M. Pospíšil [-] , M. Novotný [-] (46. R. Potočiar [-] ) , R. Němeček [-] (65. L. Doupovec [-] ) , J. Rybnikář [-] , P. Handlíř [-] - V. Stač [-] (70. P. Nesvadba [-] )

ŽK: 65. J. Jindra - 60. V. Stač .
Místo: Ježkovice. Počet diváků: 45. Rozhodčí: Kaplánek Jaroslav - ZUKAL Jiří (N), MIKEŠ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.