0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 16:00

6.kolo, Jihomoravský | Vyškov | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

TJ Sokol Ježkovice - TJ Hoštice-Heroltice B


Branky


35. F. Held , 70. P. Chomoucký , 75. J. Ertl
0

Ježkovice již potřetí doma ztratily

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Utkání začalo sérií nepřesností na obou stranách. Domácímu mužstvu se nedařilo kombinovat a směrem dopředu nic výrazného nepředváděli. Hosté využívali chyb domácích ve středu pole a častěji operovali s míčem. Do zakončení se však moc nedostávali. Do 35. minuty se nic významného neodehrávalo. V již zmíněné minutě dorážel Held odražený míč po centru, když se domácí obraně nepodařilo odklidit míč z vápna. Domácímu týmu se nepodařilo do poločasu srovnat a tak se do kabin odcházelo za stavu 0:1.

 

 

V druhém poločase se obraz hry v podstatě nezměnil. Domácím se nedařila kombinace, a tak se hosté dostávali čím dál víc do šancí. V 70. minutě, po faulu domácího hráče, skóroval z přímého kopu krásnou střelou hostující Chomoucký. Po tomto gólu domácí přestali úplně hrát, kazili ještě více než v průběhu zápasu, nepomáhali si a tím dávali šance hostujícímu celku. V 75. minutě to vyústilo v další branku hostujícího celku. Na 0:3 zvyšoval Ertl. Do konce zápasu se už neudálo nic zajímavého. Zápas tak skončil 0:3. Domácí si opět doma nepřipsali ani jeden bod.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Ježkovice
Marian Brtníček - hráč TJ Sokol Ježkovice: Naše hra je velmi individuální, každý to chce uhrát sám na sebe, nepomáháme si jednoduchými přihrávkami a bohužel se z naší hry vytratil týmový duch. Nedokážeme proměnit šance a obdržené góly jsou převážně po našich chybách. Snad se to zlepší, ale momentálně to s námi vypadá bídně.




Sestavy


TJ Sokol Ježkovice
M. Fürst [-] - M. Daněk [-] , T. Votava [-] , P. Pospíšil [-] , J. Jindra [-] , M. Brtníček [-] , R. Rogožan [-] , R. Bobál [-] , J. Hampl [-] , L. Suchán [-] , P. Jura [-]

TJ Hoštice-Heroltice B
F. Blažek [-] - J. Harásek [-] , J. Staněk [-] , P. Chomoucký [-] , M. Hlaváč [-] - V. Hort [-] , F. Held [-] , M. Jünger [-] , J. Ertl [-] - P. Tkáč [-] (60. L. Filip [-] ) , P. Špičák [-] (80. M. Bednář [-] )

Místo: Ježkovice. Počet diváků: 51.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.