0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 16:30

5.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Komořany ještě na podzim nedostaly branku


Branky


0

Komořany se dokázaly lépe přizpůsobit těžkému terénu v Rychtářově a po vyrovnaném průběhu si odvážejí tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí mužstvo nezačalo svoje působení ve vyšší soutěži herně vůbec špatně. V minulém kole podalo statečný výkon ve Švábenicích a v posledním domácícm utkání doma porazilo Pustiměř. Ovšem výhoda domácího hřiště je i pro rychtářovské hráče docela sporná, protože nerovný terén ztěžuje hru i jim. Navíc první poločas pro ně začal špatně. Komořany se po šťastně tečované standardní situaci Lukášem Brtníkem dostaly do vedení. Domácí snaha o vyrovnání většinou končila na nepřesném zakončení brankových příležitostí. Hráči Komořan ještě jednou dokázali překonat domácího brankáře Jarka Brunclíka, ale rozhočí branku neuznali pro ofsajd.  

Druhý poločas přinesl stejný obraz hry jako první část hry. Protože se žádné mužstvo již nedokázalo střelecky prosadit, pokračují Komořany v soutěži stále bez ztráty bodu a bez obdržené branky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Rychtářov
Martin Kuchtíček - trenér Rychtářova: Odehráli jsme smolný zápas proti kvalitnímu soupeři. V některých fázích utkání jsme si dokázali vytvořit pževahu, ale nedokázali jsme vstřelit branku.

TJ Komořany
David Petr - hráč Komořan: Před zápasem jsme měli obavy z těžkého terénu v Rychtářově. Proto jsme rádi, že jsme se dokázali vyrovnat jak s nerovným terénem, tak s důraznou hrou soupeře a odvážíme si vítězství.



Sestavy


TJ Sokol Rychtářov
J. Brunclík [-] - L. Konečný [-] , M. Petlach [-] , J. Štelc [-] , M. Pospíšil [-] , S. Vévoda [-] , J. Hrad [-] , P. Pernica [-] , J. Brunclík [-] , L. Sommer [-] , M. Pernica [-] (70. P. Dostál [-] )

TJ Komořany
R. Ondráš [-] - T. Zouhar [-] (75. J. Kristek [-] ) , D. Skřivánek [-] , R. Prokop [-] , D. Petr [-] , T. Šimáček [-] - Z. Konečný [-] , L. Brtník [-] , J. Nohel [-] (85. L. Štercl [-] ) , M. Potěšil [-] - M. Hrdlík [-]

ŽK: 50. P. Pernica - 35. Z. Konečný , 50. M. Hrdlík , 60. T. Zouhar .
Místo: Rychtářov. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kaplánek Jaroslav - KUCHTÍČEK Zdeněk (N), ONDRÁŠ Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.