M. Lanc 67.
1:1
(0:0)
69. Z. Hrda
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 16:30

5.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Švábenice ztratily první bod.


Branky


67. M. Lanc - 69. Z. Hrda
0

Mužstvo Švábenic přijelo do Hoštic-Heroltic s plným počtem bodů z předcházejících zápasů a s úctyhodným skórem sedmnáct nula.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Svoje postavení v tabulce a předcházející výsledky potvrzovali hostující hráči také na začátku utkání, kdy si vytvořili velkou převahu, kterou ale nedokázali vyjádřit střelecky. Po půlhodině utkání se hra vyrovnala a první poločas skončil bez branek. 

Ve vyrovnaném druhém poločase začaly přicházet i góly. První se prosadili domácí, když po centru Pavla Orbána Martin Lanc otevřel skóre utkání. Domácí se, ale neradovali dlouho. Hned po dvou minutách se hosté prosadili po standardní situaci a Zdeněk Hrda vyrovnal. Do konce utkání už žádné mužstvo branku nevstřelilo a tak zápas skončil zaslouženou remízou.  



Ohlasy k zápasu


TJ Hoštice-Heroltice
František Přibylík - trenér Hoštic-Heroltic: Hráli jsme proti vedoucímu mužstvu soutěže a ve druhém poločase jsme měli víc vyložených brankových příležitostí. Protože v prvním poločase měli zase výraznou převahu hosté jsme nakonec se ziskem bodu spokojeni.




Sestavy


TJ Hoštice-Heroltice
J. Jenáček [-] - V. Petružela [-] , L. Kolkop [-] , J. Toman [-] , M. Hlaváč [-] (84. R. Kosek [-] ) - M. Autrata [-] , P. Orbán [-] (74. M. Jünger [-] ) , F. Kocourek [-] , P. Kozák [-] - M. Lanc [-] (90. V. Hort [-] ) , O. Petružela [-] -

Sokol Švábenice
M. Stěnička [-] - P. Navrátil [-] , R. Dvořák [-] , T. Orel [-] , R. Novotný [-] (27. Š. Hladký [-] ) - Z. Hrda [-] (86. R. Hrnčiřík [-] ) , M. Gruber [-] , K. Přecechtěl [-] , V. Kuška [-] - M. Novotný [-] , J. Stříž [-] (71. T. Kocourek [-] ) -

ŽK: 26. M. Lanc , 77. M. Jünger - 35. Š. Hladký .
Místo: Hoštice. Počet diváků: 51. Rozhodčí: Paulík Radek - MRNUŠTÍK Josef (N), NAVRÁTIL Filip (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.