Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:00

11.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vysoké vítězství Rychtářova.


Branky


0

Obě mužstva si od dnešního utkání slibovala, že se jim podaří zvítězit a posunout se blíž ke středu tabulky. Lépe se to podařilo domácím, kteří díky lepší produktivitě a střeleckým schopnostem Lukáše Konečného vysoko zvítězili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté přijeli do Rychtářova se snahou hrát kombinační fotbal, ale po chybách v obraně brzy prohrávali o dvě branky. V osmé minutě se poprvé prosadil Lukáš Konečný a ve dvacáté minutě zvýšil Radek Štelc na dva nula. Dvě minuty před koncem poločasu snížil Petr Pacula na rozdíl jedinné branky. Domácí Stanislav Vévoda však ještě v poslední minutě první půle znovu vrátil svému mužstvu dvoubrankové vedení.

V úvodu druhého poločasu si hosté vytvořili převahu a další brankové příležitosti. V této části hry podržel domácí mužstvo brankář Jaroslav Brunclík. Lukáš Konečný však brzy zvýšil na čtyři jedna a tříbrankové vedení vydrželo domácím téměř po celý druhý poločas. Hosté se snažili o zkorigování výsledku, ale domácí obrana se již překvapit nenechala. Čtvrt hodiny před koncem vstřelil Lukáš Konečný svoji třetí branku a uzavřel skóre utkání na konečných pět jedna pro domácí mužstvo.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Rychtářov
Martin Kuchtíček - trenér Rychtářova: Povinné vítězství s posledním mužstvem tabulky. Kluci zápas odbojovali a s výsledkem jsme velmi spokojeni.

TJ Sokol Bohdalice B
Zdeněk Julínek - trenér Bohdalic "B": Výkon našich hráčů byl lepší než ukazuje výsledek. Opět jsme doplatili na neproměnění brankových příležitostí, zatímco domácí naše chyby v obranné hře dokázali potrestat.



Sestavy


TJ Sokol Rychtářov
J. Brunclík [-] - L. Konečný [-] , R. Štelc [-] , R. Kyncl [-] , M. Pospíšil [-] (65. J. Hořava [-] ) , S. Vévoda [-] , J. Štelc [-] (77. J. Hrad [-] ) , J. Brunclík [-] , P. Čtvrtníček [-] (7. M. Petlach [-] ) , L. Sommer [-] , T. Vojtek [-]

TJ Sokol Bohdalice B
P. Schöfr [-] - M. Formánek [-] , J. Vala [-] , J. Krška [-] - M. Smejkal [-] (75. V. Svědínek [-] ) , M. Horák [-] , R. Vaculčík [-] (46. M. Horák [-] ) , F. Petko [-] (31. L. Langhammer [-] ) , B. Mašlík [-] - P. Pacula [-] , M. Záruba [-] -

ŽK: 30. M. Pospíšil , 42. L. Konečný , 62. R. Kyncl , 69. L. Sommer - 50. M. Horák .
Hráči zápasu: L. Konečný - B. Mašlík .
Místo: Rychtářov. Počet diváků: 64. Rozhodčí: Rek Lubomír - KUCHTÍČEK Zdeněk (N), KORKORÁN Zoltán (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.