Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:00

11.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V dohrávce kralovaly Lysovice.


0

Dohrávané utkání dvou sousedů v tabulce vyznělo jednoznačně pro domácí fotbalisty. Lysovicím se v závěru sezóny daří, v posledních třech utkáních vstřelily třináct branek a získaly všech devět bodů. To jim výrazně pomohlo k posunu mezi vedoucí mužstva tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 V dohrávce 11. kola se utkali sousedé z tabulky. Moravské Málkovice byly páté, domácí šestí. A lysovičtí chtěli tohle postavení změnit, i když se museli v tomto utkání znovu obejít bez čtyř hráčů základní sestavy. Hned ve čtvrté minutě utekl všem po levé straně Patrik Procházka, dostal se až k malému vápnu, kde nekompromisní střelou z úhlu propálil gólmana Martina Čelechovského a poslal domácí do vedení. V jedenácté minutě zahrával domácí Michal Neděla přímý volný kop, na penaltě našel Ondřeje Bačovského, který z otočky bodlem těsně minul bránu. Hosté se dostali do dvou slibných šancí po rohových kopech, ale vždy mířili nepřesně. Jejich střely skončily nad bránou. Ve dvacáté šesté minutě váhal s odkopem ze šestnáctky hostující stoper Pavel  Harásek, Ondřej Bačovský mu svým důrazem sebral balón a střelou k tyči posunul Lysovice do dvougólového vedení. Za deset minut se do šance dostali také málkovičtí, bohužel pro ně, střela z dobré vzdálenosti skončila mimo. Ve čtyřicáté první minutě střela domácího Michala Neděli orazítkovala pouze tyč hostující svatyně. V poslední minutě prvního poločasu se krásně na pravé straně u lajny uvolnil domácí Michal Neděla, když si jesličkami povodil soupeře, poslal prudký centr do vápna, kterým našel volného Lukáše Foldynu, ten si míč zpracoval, vystřelil a konečně se také zapsal do listiny střelců. Lysovice si tedy v první půli, po dobrém výkonu, vypracovaly slibný třígólový náskok. Moravské Málkovice toho moc nepředvedly, hrozily pouze ze standardních situací, ale ani jednu nedokázaly využít ke vstřelení branky.

Krátce po přestávce nebezpečně pálil na bránu Málkovic domácí Čestmír Malcher, jeho střela ale skončila jen těsně vedle. V padesáté sedmé minutě předvedl po levé straně krásnou individuální akci znovu Čestmír Malcher, jesličkami se zbavil protihráče, ale jeho dělovka z pětadvaceti metrů otřásla jenom břevnem. V sedmdesáté první minutě vyrobil znovu chybu kousek za půlící čárou stoper Málkovic Pavel Harásek, když špatně přihrál svému spoluhráči, toho využil střídající útočník Michael Bédi, který lobem snad ze třiceti metrů přehodil vyběhnuvšího gólmana Martina Čelechovského a zvýšil na čtyři nula. V osmdesáté třetí minutě vyvezl balón od velkého vápna Lysovic nejlepší hráč utkání Čestmír Malcher, za polovinou si narazil s Luďkem Jančíkem, po pravé straně pronikl až do velkého vápna a přesnou ranou na zadní tyč nedal Čelechovskému šanci - pět nula. V poslední minutě utkání ještě vybojoval balón u rohového praporku Michael Bédi, vysokým centrem našel na brankové čáře volného Patrika Procházku, pro kterého už nebyl problém skórovat do prázdné brány. Málkovičtí tak nakonec odjížděli z Lysovic po špatném výkonu s šestigólovým přídělem.



Ohlasy k zápasu


TJ Lysovice
Zdeněk Gryc - trenér Lysovic: ,,Před zápasem jsem měl trochu obavu, protože výsledky Málkovic budily respekt. Rozhodl ale první poločas, kdy jsme si vypracovali třígólové vedení. Druhá půle už byla jednoznačně v naší režii, hostům jsme toho moc nedovolili. Zápas od zápasu jdou naše výkony nahoru, tak snad nám to vydrží i v posledních dvou kolech."

TJ Sokol Moravské Málkovice
Ladislav Grmela - trenér Moravských Málkovic: Podali jsme katastrofální výkon, nic se nám nedařilo a domácí mužstvo zaslouženě vysoko vyhrálo. Před dvěma dny dokážeme otočit výsledek se silným mužstvem Pustiměře a dnes nejsme schopni ani důstojně soupeři vzdorovat.



Sestavy


TJ Lysovice
L. Plhal [-] - M. Brovják [-] , L. Šmerda [-] , M. Brovják [-] - O. Bačovský [-] , J. Poprik [-] , P. Neděla [-] , M. Neděla [-] - A. Martínek [-] , M. Bédi [-] , L. Foldyna [-]

TJ Sokol Moravské Málkovice
L. Ďuriník [-] - P. Harásek [-] , M. Vojtek [-] , R. Doupovec [-] , D. Langhammer [-] - J. Zbořil [-] , P. Kapounek [-] , M. Pavlík [-] , R. Trněný [-] - J. Sedláček [-] , T. Kudlička [-] -

Místo: Lysovice. Počet diváků: 98.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.