Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lysovice vezou body z Pačlavic.


0

Pačlavští hráči nepotvrdili svůj dobrý výkon z minulého kola, kdy dokázali vyhrát v Chvalkovicích na Hané a podruhé za sebou v domácím prostředí prohráli. Tentokrát sice dvakrát vedli, ale Lysovice dokázaly dvakrát vyrovnat a ve druhém poločase, brankou z pokutového kopu rozhodly o svém vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Úvod zápasu vyšel domácím parádně, když se z rychlého protiútoku Jiřím Kocourkem dostali do vedení. V desáté minutě střílel z pětadvaceti metrů hostující Bačovský a gólman Dopita měl plné ruce práce, aby jeho střelu, která mířila pod břevno vyrazil na roh. Ve dvanácté minutě se už hosté vyrovnání dočkal, po hlavičce Procházky z rohového kopu. Za tři minuty nacentroval na malé vápno lysovický Michal Neděla, bohužel pro hosty hlavička Bačovského skončila jen těsně vedle tyče. Za další tři minuty se do dobré pozice dostal  jeden z domácích útočníků, ale z dobré pozice minul bránu. Ve třicáté páté minutě přišel centr Pačlavic na levou stranu šestnáctky, kde byl úplně osamocen Kuchtík a ten střelou k tyči poslal domácí opět do vedení. Hosté ale z vyrovnáním dlouho neotáleli a po střele Bačovského ze skrumáže znovu ve třicáté osmé minutě vyrovnali. V poslední minutě první půle mohly jít Lysovice do vedení, ale rána Bačovského z výborné pozice skončila vedle.

 

 Do druhé půle nastoupili aktivněji hostující hráči, domácí přitlačili na jejich polovinu a jedna šance střídala druhou. V padesáté čtvrté minutě se snažil nadvakrát překonat gólmana Dopitu hostující útočník Foldyna, jenomže ze šesti metrů bránu překopl. Za minutu zahrávaly Lysovice přímý volný kop, Neděla posunul míč na Bačovského, ten ale z deseti metrů přestřelil. Za další minutu ukázal lysovický Foldyna, co se dá všechno zahodit. Neděla mu naservíroval míč na malé vápno, ale hostující útočník svoji nepřesnou střelou spíš vyplašil ptáky vysoko v korunách stromů za bránou, než domácího brankáře. A lysovičtí pokračovali dál v zahazování vyložených šancí. V šedesáté šesté minutě znovu střílel Bačovský z výborné vzdálenosti a i tentokrát měla jeho střela spíše ragbyové parametry. Pačlavice se dostávaly na polovinu Lysovic jen sporadicky. O chvíli později zkoušel překonat domácího Dopitu bodlem Foldyna, ale ten ho s námahou vychytal. V sedmdesáté sedmé minutě zahrával přímý volný kop z levé strany, kousek za velkým vápnem lysovický Neděla a Dopita znovu svým zákrokem, když balón mířící do šibenice vyrazil na roh, svůj tým podržel. V sedmdesáté deváté minutě pronikl do šestnáctky domácích Foldyna, obránce ho podrazil a rozhodčí nařídil pokutový kop. K tomu se postavil gólman Lysovic Plhal, který střelou k tyči poslal hosty do zaslouženého vedení. Pačlavice se ještě v nervózním konci utkání snažily o vyrovnání, ale i přes pětiminutovém nastavení se jim to nepovedlo.   


Ohlasy k zápasu


FK Pačlavice-Dětkovice B
Jiří Soldán: Dnes jsme odehráli dobrý první poločas, ve kterém jsme dvakrát vedli, ale soupeř dokázal vždycky rychle vyrovnat. Ve druhém poločase nás hosté přehráli a z pokutového kopu rozhodli zápas ve svůj prospěch.

TJ Lysovice
Zdeněk Gryc: ,,První půle byla z obou stran vyrovnanější, ale myslím si, že za výkon ve druhé, jsme si vítězství zasloužili. Škoda, že nedokážeme proměnit ani ty nejvyloženější šance, nemuseli bychom se o vítězství strachovat až do konce. I tak, ale musím opět svoje kluky za bojovnost a nasazení pochválit."



Sestavy


FK Pačlavice-Dětkovice B
L. Dopita [-] - J. Kuchtík [-] (80. J. Soldán [-] ) , J. Kocourek [-] , D. Navrátil [-] (66. M. Navrátil [-] ) , L. Navrátil [-] , Z. Kapounek [-] , D. Vincenec [-] (60. F. Hanák [-] ) , J. Brablík [-] , K. Kyas [-] , D. Vlček [-] , O. Dostalík [-] (66. M. Pozdíšek [-] )

TJ Lysovice
L. Plhal [-] - P. Neděla [-] (46. A. Martínek [-] ) , M. Brovják [-] , L. Šmerda [-] , L. Jančík [-] , M. Brovják [-] - O. Bačovský [-] , P. Procházka [-] , M. Neděla [-] - L. Foldyna [-] , M. Bédi [-] -

ŽK: 50. J. Brablík - 72. A. Martínek .
Hráči zápasu: O. Bačovský .
Místo: Pačlavice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Machala Karel - SYPĚNA Josef (N), HORÁK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.