Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

13.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lysovická šňůra vítězných zápasů pokračuje.


Branky


0

Po středeční dohrávce zvládli domácí fotbalisté další utkání a podařilo se jim už vyhrát počtvrté za sebou. V posledním podzimním zápase je čeká derby se sousedním Kučerovem a pokud jej zvládnou, mají reálnou šanci v jarní části sezóny bojovat o návrat do okresního přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek utkání byl vyrovnaný a první příležitosti měli hosté. Napřed se uvolnil Radek Novotný a jeho střelu levou nohou Lukáš Plhal jen s námahou vyrazil. Za chvíli vymotal Lukáš Pořízek obranu domácích a po průniku po brankové čáře jeho střela prosvištěla kolem šibenice domácí branky. Potom začalo úřadovat nízké podzimní sluníčko, které nepříjemně oslňovalo hostující obranu i brankáře.  Nejprve toho využil Michal Neděla, který překvapil brankáře Radka Dvořáčka střelou téměř ze čtyřiceti metrů. Potom dvakrát špatně hlavičkovali hostující obránci a po jejich chybách se jako první dostal do šance Michael Bédi, ale kolem vybíhajícího brankáře píchl míč jen těsně vedle hostující branky. Také v druhé šanci Patrika Procházku dokázal Radek Dvořáček ještě vychytat, ale na dorážku Lukáše Foldyny už byl krátký. V závěru poločasu zahrozili ještě dvakrát hosté. Po faulu na Lukáše Pořízka vyzkoušel Radek Novotný z přímého kopu pozornost Lukáše Plhala a vzápětí unikl mladičký Michal Mrázek. ale jeho střela skončila těsně vedle lysovické branky. 

Ve druhém poločase napřed vykoušel Radka Dvořáčka nebezpečnou střelou domácí Čestnír Malcher. Domácí obraně dělali nejvěší problémy rychlí hráči Habrovan, po přihrávce Radka Novotné šel sám na brankáře Lukáš Pořízek, ale domácí brankář Lukáš Plhal jeho střelu reflexivně vyrazil nohou. Jen o chvíli později musela po střele Radka Novotného pomoci domácímu brankáři tyč. Uklidnění přinesla domácímu mužstvu šedesátá čtvrtá minuta, když se uvolnil na šestnáctce Aleš Martínek a skákavou střelou překonal Radka Dvořáčka potřetí. Hosté se sice snažili o vytvoření závěrečného tlaku, ale domácí z rychlých protiútoků mohli svoje vedení ještě navýšit. Těsně před koncem utkání se podobně jako při třetím gólu znovu uvolnil Aleš Martínek a dal svůj druhý a celkově čtvrtý gól domácích. Ještě před posledním hvizdem rozhodřího Martina Lazara postupoval sám na branku Radek Novotný, ale jeho střela mířila vysoko nad domácí branku.



Ohlasy k zápasu


TJ Lysovice
Zdeněk Gryc: ,,Ideální fotbalové počasí, perfektně připravené hřiště, výborná nálada po středeční nadílce Málkovicím a soupeř ze dna tabulky. Co víc jsme si mohli přát...Nevím, jestli byla na našich hráčích znát únava po dohrávce, nebo to bylo podcenění soupeře, ale to co jsme dnes předvedli, bylo strašné. Kdyby proti nám stál silnější tým, neměli bychom ani bod. Bohužel absence středního záložníka Ondry Bačovského, který si ve středu obnovil zranění, je na naší hře znát. Příští týden nás čeká derby v Kučerově a pokud tam budeme chtít uspět, musíme se vrátit ke své hře, kterou jsme předváděli v minulých kolech."

TJ Habrovany
Miroslav Růžička: Máme velké problémy s marodkou, v sestavě se znovu objevil ještě ani ne šestnáctiletý Michal Mrázek. Navíc děláme chyby v obraně a neproměňujeme vyložené brankové příležitosti, takže nemůžeme vyhrát.



Sestavy


TJ Lysovice
L. Plhal [-] - M. Brovják [-] , L. Šmerda [-] , L. Jančík [-] , P. Neděla [-] - P. Procházka [-] , M. Neděla [-] , M. Bédi [-] (46. M. Brovják [-] ) - L. Foldyna [-] , Č. Malcher [-] , A. Martínek [-]

TJ Habrovany
R. Dvořáček [-] - Z. Modlitba [-] , R. Kopač [-] , O. Valehrach [-] , J. Pořízek [-] - J. Hejný [-] (46. A. Skřivánek [-] ) , T. Tůma [-] , M. Luska [-] , M. Mrázek [-] (66. L. Tomek [-] ) - R. Novotný [-] , L. Pořízek [-] -

ŽK: 30. A. Martínek , 62. M. Brovják , 62. L. Plhal .
Hráči zápasu: L. Plhal - M. Mrázek .
Místo: Lysovice. Počet diváků: 45. Rozhodčí: Lazar Martin - ORÁLEK Vladimír (N), TRNAVSKÝ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.