2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

13.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby dopadlo vítězstvím domácích.


Branky


0

Švábenice v posledním domácím utkání podlehly mužstvu Komořan a také v Opatovicích následně prohrály. Tentokrát si doma body nenechaly ukrást a v derby utkání s Moravskými Málkovicemi vyhrály dva nula.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obě mužstva si v tomto zápase chtěla napravit reputaci z posledních utkání. Hosté ve středeční dohrávce vysoko prohráli v Lysovicích a ve Švábenicích začali lépe. V prvním poločase si vytvořili převahu, ale bohužel pro ně bez výraznějších brankových příležitostí. Domácí hrozli ze standardních situací většinou po faulech hostujících obránců. Ve čtyřicáté minutě po ztrátě míče hostů,  přešli domácí do rychlého protiútoku a Zdeněk Hrda svoji šanci proměnil ve vedoucí branku domácích.

Ve druhém poločase už byli domácí lepším mužstvem a svoji převahu dokázali vyjádřit i druhým gólem. Po odraženém míči jej krásnou střelou vstřelil Tomáš Kocourek. Hostům již v druhé části hry došly síly a domácí branku příliš neohrozili.  



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Moravské Málkovice
Ladislav Grmela: Již ve druhém utkání jsme nedokázali vstřelit gól a navíc děláme chyby v obraně, takže je logické, že nemůžeme vyhrát. Podali jsme sice lepší výkon než v Lysovicích, ale ani to na body nestačilo.



Sestavy


Sokol Švábenice
P. Knap [-] - T. Kocourek [-] , M. Weiss [-] , R. Dvořák [-] , Z. Hrda [-] - M. Novotný [-] (88. D. Behanovský [-] ) , K. Přecechtěl [-] - P. Navrátil [-] (70. F. Navrátil [-] ) - V. Kuška [-] (64. R. Hrnčiřík [-] ) , M. Stěnička [-] (85. M. Bednář [-] ) , P. Novotný [-]

TJ Sokol Moravské Málkovice
M. Čelechovský [-] - K. Klvač [-] , P. Harásek [-] , M. Vojtek [-] , R. Doupovec [-] (53. D. Langhammer [-] ) - R. Trněný [-] , M. Pavlík [-] , R. Horalík [-] , J. Zbořil [-] - T. Kudlička [-] (46. L. Ďuriník [-] ) , J. Sedláček [-] -

ŽK: 58. P. Navrátil - 64. P. Harásek , 90. D. Langhammer .
Hráči zápasu: M. Stěnička - M. Čelechovský .
Místo: Švábenice. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Machala Karel - NOVOTNÝ Ivo (N), ZBOŘIL Miloš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.