Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 15:30

16.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítězství favorita


Branky


0

Vedoucí mužstvo soutěže nastupovalo ve Chvalkovicích na Hané v roli favorita, ale průběh utkání tomu, až tak moc neodpovídal. Hřiště bylo v rámci možností určitě dobře připravené, ale poskakující míč dělal větší problémy hostujícímu mužstvu, které se snaží hrát kombinační fotbal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po vyrovnaném začátku, ve kterém se mužstva oťukávala, přišel tradiční únik Radka Pytely, který svojí střelou na první tyč překvapil domácího brankáře Karla Vybírala. Ten do poslední chvíle očekával přihrávku a do branky se již nestačil vrátit. O pět minut později provětral levou stranu domácí obrany Radek Pytela podruhé, tetokrát zvolil nezištnou přihrávku na Vítězslava Zbořila a ten lehce zvýšil na nula dva. Nespokojené domácí fanoušky trochu uklidnil Josef Hradil. který pěknou střelou snížil na jedna dva. Tato branka domácí mužstvo povzbudila a tak si vynutilo výraznou převahu a snažilo se o vyrovnání. Navíc jim pomáhaly velké chyby v obraně hostů, po kterých se domácí hráči dostávali do vyloženýchh brankových příležitostí, které ale nedokázalo proměnit. Nejblíže k vyrovnání měl velmi dobře hrající Josef Hradil, jehož hlavička jen těsně minula branku hostí.

Ve druhé půli pokračovalo domácí mužstvo v náporu, ale do šancí se již tolik nedostávalo. Zajímavé věci se začaly dít až v závěru utkání. Nejprve vstřelil branku hostující Michal Slavíček, ale rozhodčí Karel Landa ji po delších diskuzích a po poradě s pomezním, pro ofsajd neuznal. Brzy na to, po dobře zahrané standardní situaci téměř z poloviny hřiště, Tomáš Churý hlavou vyrovnal. Jen o dvě minuty později přišel rozhodující moment zápasu. Dušan Švanda střelou z pětadvaceti metrů překvapil Karla Vybírala a vrátil hostům vedení. Domácí hráči se snažili znovu o vyrovnání, krásnou střelou se prezentoval opět Josef Hradil, ale ta jen těsně minula branku Miroslava Rašky. Pět minut před koncem  pronikl drnovický střední obránce Petr Měřínský až na útočnou brankovou čáru, na jeho centr si naběhl Vítězslav Zbořil a svojí druhou brankou v utkání zpečetil vítězství hostů.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chvalkovice na Hané
Josef Hradil - trenér Chvalkovic na Hané: Dnes jsme podali určitě lepší výkon než v minulém kole, ale idividuální chyby našich hráčů dokázali zkušení hráči drnovického mužstva potrestat. Vyrovnaný zápas se zlomil v momentě, když po našem vyrovnání jsme vzápětí obdrželi třetí branku.

FK Drnovice B
Vlastimil Polišenský - trenér FKD "B": V dnešním utkání jsme byli víc produktivní než před týdnem. Naši hru komplikoval nerovný terén, který zapříčinil některé nepochopitelné chyby v obranné hře.



Sestavy


TJ Sokol Chvalkovice na Hané
K. Vybíral [-] - T. Churý [-] , J. Novák [-] , . Šášek [-] , R. Moravec [-] , V. Baranyai [-] - D. Neckář [-] , J. Pospíšil [-] , J. Pospíšil [-] , J. Hradil [-] - J. Valach [-] -

FK Drnovice B
M. Raška [-] - I. Drbal [-] , J. Bula [-] , V. Polišenský [-] , P. Měřínský [-] - D. Švanda [-] , Š. Hrubša [-] (60. J. Weber [-] ) , V. Zbořil [-] , R. Pytela [-] - O. Böhm [-] , M. Slavíček [-]

ŽK: 50. V. Baranyai - 30. Š. Hrubša , 64. I. Drbal , 87. R. Pytela .
Hráči zápasu: J. Hradil - V. Zbořil .
Místo: Chvalkovice na Hané. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Landa Karel - MATOUŠEK Vratislav (N), NOVÁK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.