Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 16:00

19.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

4.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

10.0

Zázemí

--

První jarní vítězství Lysovic


Branky


0

Domácí mužstvo, které předvádí na jaře docela zajímavé kotrmelce, se ve čtvrtém utkání na domácí půdě dočkalo prvního jarního vítězství. Bohdalické béčko je sice stále na posledním místě v tabulce, ale v posledních zápasech podává zlepšené výkony a tentokrát jim bod utekl pár minut před koncem utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas derby utkání skončil bez branek

V 19. kole přivítaly Lysovice na svém hřišti poslední tým tabulky Bohdalice B a chtěly konečně prolomit šňůru čtyř zápasů bez výhry. Byli to ale hosté, kdo v páté minutě zahrozil a mohl otevřít skóre utkání, ale střela Bohuslava Mašlíka po rohovém kopu skončila vysoko nad. Poté se hra odvíjela především ve středu pole, bez větších šancí na obou stranách. Hosté se soustředili víc než na hru na diskutování s rozhodčím Rekem, který také ocenil jejich chování dvěma žlutými kartami. Až v osmnácté minutě utekl domácím obráncům rychlonohý Marek Navrátil, ale do jeho rány na poslední chvíli skočil Martin Brovják a střelu z nebezpečné pozice zablokoval. Ve dvacátéosmé minutě si domácí útočník Lukáš Foldyna naběhl na přesný centr za obranu Bohdalic, jenomže z voleje levačkou v dobré pozici vysoko přestřelil. O pět minut později poslal lysovický Aleš Martínek pěknou uličkou mezi obránci do velké šance svého spoluhráče Jakuba Poprika, který ale bohdalického gólmana Martina Paštěku ve vyložené šanci neprostřelil. Pět minut před koncem se dostali do velké šance také hosté. Nebezpečná střela Miroslava Smejkala skončila jen těsně vedle tyče domácí svatyně.

Povinné vítězství domácích zařídil Aleš Martínek

Druhá půle probíhala ve stejném duchu jako ta první. Domácí měli více ze hry, hosté vyčkávali na každou příležitost, kdy by mohli zaútočit. Bylo jasné, že ten kdo dá první gól, tento zápas asi vyhraje. V sedmdesátépáté minutě vypálil ze dvaceti metrů na bránu Bohdalic Michal Neděla a Martin Paštěka měl co dělat, aby jeho dělovku, která mířila pod břevno vyrazil aspoň na roh. Za dvě minuty měli velkou šanci také Bohdalice, ale Libor Martínek v dobré pozici selhal. Další velkou šanci Marka Navrátila bravurně zlikvidoval lysovický gólman Lukáš Plhal, který jeho střelu vyrazil. Sedm minut před koncem přišel rozhodující moment utkání. Patrik Procházka přesnou přihrávkou poslal do brejku Aleše Martínka, ten po levé straně pláchnul stoperovi Milanu Formánkovi, proniknul až do šestnáctky a křižnou střelou na zadní tyč prostřelil Martina Paštěku. Lysovice si už do konce zápasu jednogólové vítězství pohlídaly a přerušily tím sérii čtyř zápasů bez výhry.



Ohlasy k zápasu


TJ Lysovice
Zdeněk Gryc - trenér: Konečně se nám podařilo zlomit prokletí z posledních zápasů a i to zatoulané štěstí se nám vrátilo a přiklonilo se tentokrát na naší stranu. Kluci hráli disciplinovaně, soustředili se jenom na hru a to možná také rozhodlo. Byl bych rád, kdybychom takhle přistupovali ke každému utkání. Musím pochválit i soupeře z Bohdalic, hrál velice dobře, na vítězství jsme dost nadřeli. Asi by dnes byla spravedlivější remíza, ale těch jsme si už užili dost, takže jsem rád za tři body."

TJ Sokol Bohdalice B
Zdeněk Julínek - trenér: S hrou našeho mužstva jsem spokojen, myslím si, že obě mužstva předváděla dobrý fotbal. Jedinnou vadou na kráse byl rozhodčí s jehož výkonem jsme byli hrubě nespokojeni.



Sestavy


TJ Lysovice
L. Plhal [-] - M. Brovják [-] , L. Šmerda [-] , Č. Malcher [-] , D. Novotný [-] - J. Poprik [-] (82. L. Jančík [-] ) , P. Neděla [-] (75. M. Brovják [-] ) , M. Neděla [-] , M. Bédi [-] (66. P. Procházka [-] ) - L. Foldyna [-] , A. Martínek [-]

TJ Sokol Bohdalice B
M. Paštěka [-] - M. Navrátil [-] , L. Langhammer [-] , B. Mašlík [-] , M. Záruba [-] , M. Smejkal [-] , D. Korkován [-] , R. Vaculčík [-] , J. Vala [-] , L. Martínek [-] , M. Formánek [-]

ŽK: 90. M. Brovják - 37. M. Smejkal , 42. D. Korkován , 68. B. Mašlík .
Hráči zápasu: M. Brovják - L. Martínek .
Místo: Lysovice. Počet diváků: 122. Rozhodčí: Rek Lubomír - ORÁLEK Vladimír (N), PODANÝ Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.