1:2
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 15:30

24.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Druhé vítězství mužstva Lysovic v řadě


Branky


0

Lysovičtí mají v jarní části soutěže výrazně horší druhé poločasy než první. Také v Moravských Málkovicích jim ve druhé části hry docházely síly, ale tentokrát vedení z prvního poločasu uhájili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá branka hosty nezlomila

Pro domácí nemohl úvod utkání vyjít lépe. Hned v první minutě se dostal k dorážce po dlouhém autu do šestnáctky, úplně volný Vladimír Giblo, který svůj tým dostal do vedení. Hostující mužstvo rychle obdržená branka trochu zaskočila, ale postupně přebíral otěže zápasu do svých rukou. V šesté minutě to byli, ale domácí, kteří mohli zvýšit svoje vedení, jenomže nebezpečná hlavička z malého vápna skončila těsně nad břevnem. Potom si šance vytvořili hostující hráči, ale vyrovnání se dočkali až osm minut před koncem prvního poločasu. Ondřej Bačovský vyslal do brejku Lukáše Foldynu a ten střelou k tyči vyrovnal. O čtyři minuty později už hosté vedli. Z přímého kopu se přesně k tyči trefil Ondra Bačovský. V poslední minutě prvního poločasu mohl ještě náskok navýšit Aleš Martínek, ale jeho hlavičku po rohovém kopu Karel Jenerál s námahou vyrazil.

Ve druhém poločase branky nepadaly.

Hostující tým byl ve druhém poločase fotbalovější a snažil se o přidat další gólovou pojistku. Také domácí mužstvo si vytvořilo několik příležitostí. Jejich střely však byly buď nepřesné, nebo si s nimi poradil hostující brankář Lukáš Plhal. V závěru utkání  po zákrocích na  Lukáše Foldynu a na Ondřeje Bačovského očekávali hosté, že rozhodčí Karel Machala odpíská pokutový kop, ale píšťalka hlavního arbitra zůstala nepochopitelně němá. V úplném závěru se domácí ještě snažili o vyrovnání a když se neujala ani hlavička po rohovém kopu dvě minuty před koncem utkání,všechny tři body nakonec skončily v Lysovicích.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Moravské Málkovice
Ladislav Grmela - trenér: Hosté byli dnes o jednu branku lepší, my jsme si ve druhém poločase dokázali vytvořit převahu a několik šancí, ale protože jsme je neproměnili, zaslouženě jsme prohráli.

TJ Lysovice
Zdeněk Gryc - trenér: Úvodní rychlá branka nás trochu zaskočila, ale postupem času jsme převzali iniciativu a bylo znát na čí straně je fotbalová kvalita, Znovu jsme, ale promarnili nespočet vyložených šancí a nakonec jsme se o výsledek museli obávat až do konce. I tak si myslím, že naše vítězství bylo zasloužené.



Sestavy


TJ Sokol Moravské Málkovice
K. Jenerál [-] - V. Giblo [-] (46. D. Langhammer [-] ) , M. Zbořil [-] , M. Zacpálek [-] , R. Doupovec [-] , T. Kudlička [-] , L. Ďuriník [-] , R. Trněný [-] , M. Vojtek [-] , P. Harásek [-] (40. M. Čelechovský [-] ) , K. Klvač [-] (43. P. Bánský [-] )

TJ Lysovice
L. Plhal [-] - M. Brovják [-] , L. Šmerda [-] , P. Neděla [-] (89. L. Jančík [-] ) , Č. Malcher [-] - O. Bačovský [-] , J. Poprik [-] , P. Neděla [-] - L. Foldyna [-] , A. Martínek [-] , M. Neděla [-] -

ŽK: 58. R. Doupovec , 85. D. Langhammer - 76. P. Neděla , 85. O. Bačovský , 87. J. Poprik .
Hráči zápasu: R. Trněný - O. Bačovský .
Místo: Moravské Málkovice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Machala Karel - HORALÍK Rostislav (N), ORÁLEK Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.