Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 16:30

5.kolo, Jihomoravský | Vyškov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dokonalý obrat Radslavic


0

      Kobeřice v minulém kole deklasovaly Otnice a z Radslavic nechtěly odejet bez bodu. Jenomže domácí jsou na svém hřišti hodně silní a dokáží zde potrápit každého soupeře. To se povedlo i v tomto zápase, když ho nezabalili ani za stavu 0:2 a nesmírnou vůli a nasazením ho dokonale obrátili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

        Hostům se podařil vstup do zápasu. Ve 13 minutě dostal míč za Kučerova záda Mužíček. To by se celkem nic nedělo. Jenomže běží 23 minuta a opět se mění skóre ve prospěch hostů, kdy se trefuje Musil. Po této brance by se nenašel nikdo, kdo by vsadil na domácí. Ti naštěstí brzo korigují. Ve 26 minutě se k míči dostal Jan Donneberger a prostřeluje Hloužka. Domácí ožili a jejich aktivita je přetavena ve vyrovnávací branku. Pět minut před koncem poločasu se podruhé trefuje Jan Donneberger a je srovnáno. Hosté měli problémy se sestavou a již ve 27 minutě museli střídat, když místo Hobze musel do hry Robin Ondráček. Do druhé půle však nenastoupil, neboť na jeho post šel teprve patnáctiletý Rychetský. Tím měli hosté kvótu střídání vyčerpanou, neboť více hráčů na lavičce nesedělo. Tyto momenty poté ovlivnily další vývoj zápasu.

 

     Domácí byli v druhé části lepší. Měli k tomu pádný důvod, neboť v 53 minutě je poslal do vedení Rogožan.  O šest minut později vsítil další branku Gryc a už to bylo 4:2. Skvělý nástup do druhé části! Na tento šok nedokázaly Kobeřice reagovat. Domácí dirigovaní Pavlem Donnebergerem nepřipustili vůbec žádné komplikace. Navíc v 70 minutě se trefil podruhé Gryc a zvýšil tak vedení domácích. Hosté sice rychle zareagovali a o dvě minuty později koriguje Mužíček, ale byla to jen kosmetická úprava. Domácí zápas v poklidu dohráli. Prostřídali sestavu a připsali si tři body na své konto.



Sestavy


TJ Radslavice
J. Kučera [-] - J. Posolda [-] , v. Sedlák [-] , J. Toman [-] , F. Kyncl [-] - J. Pytela [-] (83. Z. Sojka [-] ) , P. Donneberger [-] , J. Konečný [-] - F. Rogožan [-] (59. J. Kremlička [-] ) , J. Donneberger [-] (76. P. Adamec [-] ) , D. Gryc [-] (89. J. Augustin [-] )

TJ Sokol Kobeřice
P. Hloužek [-] - J. Ondráček [-] , M. Hobza [-] (27. R. Ondráček [-] ) , M. Kočovsky [-] , J. Patocs [-] - S. Piňos [-] , P. Zbořil [-] , M. Musil [-] , R. Polášek [-] - O. Mužíček [-] , T. Kadlec [-] -

ŽK: 86. J. Konečný .
Místo: Radslavice. Počet diváků: 115. Rozhodčí: SYCHRA Jiří - POKORNÝ Petr, JELÍNEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.