2:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:00

7.kolo, Jihomoravský | Vyškov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Duel bez vítěze


Branky


0

     Dva rozdílné poločasy byly k vidění v Radslavicíh. První brankově ovládli hosté a druhý domácí. Nebylo tedy divu, že zápas skončil remízou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

     Hosté se v posledních zápasech bodově zastavili a tak jeli do Radslavic se snahou o bodový ziks. Domácí jsou na své půdě hodně nebezpeční a tak tato snaha neměla být vůbec jednoduchá. Hosté šli do vedení v 18 minutě, kdy se trefil zkušený Jan Pacejka. To bylo z brankového dění na dlouhou dobu vše. Až v 38 minutě se trefil Podaný a hosté odcházeli do šaten hodně spokojeni. Jenomže nezvládli úvod druhé části hry. Domácí nastoupili hodně namotivovaní a velice rychle srovnali. Nejprve se trefil. Nejprve se trefil ve 48 minutě Rogožan a poté srovnal o pět minut později Pytela. Hosté následně stačili zastavit nápor domácích a odvrátit další brankové nebezpečí. V 74 minutě šel pod sprchy hrající trenér hostů Kolečkář. Domácí měli 16 minut na to, aby početní převahu využili. Toto se jim nepodařilo a tak zápas skončil remízou.

 

     



Sestavy


TJ Radslavice
J. Kučera [-] - F. Kyncl [-] , J. Toman [-] , v. Sedlák [-] - P. Adamec [-] , J. Konečný [-] , J. Pytela [-] , P. Donneberger [-] , J. Kremlička [-] (80. D. Gryc [-] ) - F. Rogožan [-] , J. Donneberger [-] -

TJ Sokol Bohdalice
D. Flajzar [-] - J. Drbal [-] , R. Jašíček [-] - V. Neděla [-] (82. R. Vaculčík [-] ) , L. Podaný [-] , B. Usnul [-] - J. Pacejka [-] , J. Kolečkář [-] - M. Jašíček [-] , D. Korkován [-] , P. Pacula [-] (72. L. Martínek [-] )

Místo: Radslavice. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Rek Lubomír - LANDA Karel, POKORNÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.