3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 13:00

9.kolo, Jihomoravský | Vyškov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zasloužená výhra


Branky


0

     Kobeřice v minulém kole rozstřílely Vážany, když jim dali devět branek. Domácí podlehli Křižanovicím. Nicméně, oba celky dělil pouze bod v tabulce a tak se očekával zajímavý duel. Zápas nakonec lépe zvládli domácí, kteří byli po celý průběh aktivnější a zaslouženě zvítězili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

     Od počátku zápasu hráli domácí s chutí a dostávali se brankových příležitostí. Již ve 4 minutě se v dobré střelecké pozici ocitl Lukeštík, ale Hloužka v bráně Kobeřic nepřekonal. O chvíli později zatáhl míč Kabele, nahrál pod sebe Lukeštíkovi, ale jeho slabou střelu brankář hostů chytil. Ve 13 minutě domácí zahrávali roh a ve vápně vznikl závar, který skončil slabou střelou. Další dvě akce domácích po stranách jsme viděli o chvíli později, ale bez většího efektu. V 19 minutě se ocitl zcela sám před Hloužkem, Lukeštík, ale ten vytáhl bravurní zákrok. Ve 22 minutě přišel pas Němce na Lukeštíka a ten své druhé sólo proměnil střelou k tyči a poslal domácí do vedení. Do první vážnější šance se dostali Kobeřice až v 33 minutě, kdy nebezpečně zpoza velkého střílel Piňos, ale netrefil branku. Ve zbývající části poločasu jsme viděli dvě šance domácích, kdy po ose Lukeštík,Strnad zakončoval z malého vápna vedle Kabele a ve 43 minutě byl sám na malém vápně Vondřich, ale rovněž netrefil branku.

 

     

     Hned v úvodu druhé části hry posadil Lukeštík míč na hlavu Strnada a ten z malého vápna minul branku. Aktivní vstup domácích do druhé půle přece jen skončil brankou. V 57 minutě uvolnil křížní nahrávkou Ingnačák , Kabele, který sám před Hloužkem vystřelil, ten míč reflexivně vyrazil, ale ten nabral rotaci a skončil v síti.  Další branku přidali domácí v 69 minutě, kdy Hrušák předvedl dlouhý výkop, který propadl na Lukeštíka a ten sám z hranice vápna prostřelil Hloužka. Domácí poté zápas celkem kontrolovali. Hosté se až s přibývajícími minutami dostali do několika nebezpečných situací. Tu největší v 84 minutě neskutečně lapil Hrušák, když vešil pohotovou střelu Zbořila z bezprostřední blízkosti. Hosté nehráli špatně, ale více šancí měli domácí a proto vyhráli.



Ohlasy k zápasu


FK Drnovice
Zbyněk Zbořil ( trenér FKD): V první půli se odehrával podobný zápas jako minulé kolo v Křižanovicích. Hráli jsme velmi dobře, měli dostatek šancí zápas rozhodnout, ale v koncovce jsme selhali. Tentokráte nás to nemrzelo, protože jsme po změně stran přidali další góly a zápas dovedli v klidu do vítězného konce. Soupeř nebyl tak špatný, jak napovídá výsledek, ale z naší strany to byl dnes poctivý, kolektivní výkon. Všichni hráči si odvedli svoje, začalo to od Hrušáka v brance, který odchytal výborný zápas, přes poctivý výkon v defenzivě, až k ofenzivním hráčům, kteří na můj vkus potřebují moc šancí na gól, ale nakonec zápas rozhodli. Podle mě zasloužené vítězství a teď to jen konečně dostat i na hřiště soupeřů."




Sestavy


FK Drnovice
R. Hrušák [-] - J. Gottvald [-] , M. Vaškeba [-] (63. V. Kučera [-] ) , P. Jelínek [-] , J. Vondřich [-] , J. Ignačák [-] - L. Ambroz [-] (70. J. Rozehnal [-] ) , M. Strnad [-] , V. Němec [-] , D. Lukeštík [-] (77. D. Polášek [-] ) - P. Kabele [-]

TJ Sokol Kobeřice
P. Hloužek [-] - J. Patocs [-] , J. Svoboda [-] (71. R. Večeřa [-] ) , M. Hobza [-] , J. Ondráček [-] - M. Musil [-] , P. Zbořil [-] , S. Piňos [-] - O. Mužíček [-] (60. R. Ondráček [-] ) , T. Kadlec [-] - M. Kočovsky [-]

ŽK: 66. J. Vondřich - 30. J. Ondráček , 75. J. Svoboda , 77. M. Hobza .
Místo: Drnovice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Raus Milan - ŠEBESTA Jan, MACHALA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.