Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 15:00

12.kolo, Jihomoravský | Vyškov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Otnice doam nezaváhayl


Branky


0

     Duel týmu s rozdílnou formou vyzněl pro domácí celek. Ten zcela jednoznačně využil svého umělého povrchu a střelecké formy Kašpaříka k zisku třech bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

     Začátek zápasu byl vyrovnaný. Ani jedno z mužstev si nevytvořilo herní převahu. V 15 minutě se však měnilo skóre, když hostující brankář Škrobák neudržel střelu ze střední vzdálenosti a dobíhající Kašpařík ukázal, že má čich na góly a poslal domácí do vedení. V první části jsme již vážnější šance neviděli. Obě mužstva měli jen několik náznaků slibných příležitostí, ale bez efektu.

      

 

 

     V úvodu druhé půle byli aktivnější hosté a mohli také velice brzo srovnat. Krátce po jejím začátku běžel hostující Frank zcela osamocen na Navrátila, ale svoji střelu nevtěsnal mezi brankovou konstrukci. Další šance Brankovic přišla o chvíli později, ale se stejným výsledkem. Za promarněné šance byli hosté potrestáni. V 53 minutě nezafungoval ofsajd systém a zcela osamocený Evžen Rafaj své sólo proměnil a zvýšil vedení domácího celku. Hosté však neskládali zbraně, byli i nadále aktivní a nakonec se dočkali i branky. Tichý v 710 minutě uvolnil obloučkem Tylšara a ten krásnou, křižní střelou vymetl šibenici a zdramatizoval zápas. Hosté ještě více zvýšili své úsilí a vycítili šanci na bodový zisk. Jenomže to by nesměli vyrobit další hrubou chybu. Hosté přišli o míč, ten se dostal ke Kašpaříkovi, který si ho posunul kolem Tichého a v 75 minutě dal pojistku na tříbodový zisk pro domácí. Zápas se totiž od tohoto okamžiku spíše jen dohrával a domácí si své vedení kontrolovali.



Sestavy


TJ Sokol Otnice
P. Navrátil [-] - Z. Rafaj [-] , M. Kašpařík [-] , M. Špunar [-] , K. Čapek [-] (79. J. Paulík [-] ) , T. Smetana [-] (83. D. Levák [-] ) , P. Václavek [-] , E. Rafaj [-] , L. Ondra [-] (66. P. Fiala [-] ) , T. Kropáček [-] , P. Čermák [-]

TJ Sokol Brankovice
V. Škroba [-] - R. Novák [-] , P. Frank [-] , M. Novotný [-] , P. Tichý [-] , M. Tylšar [-] , J. Proniuk [-] (61. J. Navrátil [-] ) , M. Navrátil [-] , R. Verner [-] , L. Pištělák [-] (77. M. Kremz [-] ) , P. Chadraba [-]

Místo: Otnice. Počet diváků: 93. Rozhodčí: Smutník Josef - KRATOCHVÍL Milan, KOLEČKÁŘ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.