3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 10:15

1.kolo, Jihomoravský | Hodonín | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Louka přehrála Tvarožnou Lhotu 3:0


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým potvrdil roli favorita v tomto utkání. Už v 9. minutě se za domácí prosadil Minařík a Louka tak vedla 1:0. Do konce poločasu už branka nepadla a tak poločas skončil nejtěsnějším vedením domácích a to 1:0.

Do druhé půle vyběhli hosté s cílem zdramatizovat utkání, avšak byli ti domácí, kteří zvýšili na 2:0, když se prosadil Jagoš - 2:0. O 8 minut později to už bylo 3:0 pro domácí, když se do černého trefil Kučera. A tímto stavem i skončilo celé utkání, ve kterém domácí zcela zaslouženě zvítězili. 



Sestavy


TJ Sokol Louka
M. Vrba [-] - A. Mikeska [-] , J. Mikuláček [-] , R. Hanák [-] , M. Fišer [-] (84. V. Spáčil [-] ) - R. Šimlík [-] (72. K. Hanák [-] ) , V. Minařík [-] (80. B. Hudeček [-] ) , P. Jagoš [-] (58. J. Těthal [-] ) , T. Malůš [-] - R. Škodák [-] , D. Kučera [-] (63. V. Kolacia [-] )

TJ Sokol Tvarožná Lhota
M. Petr [-] - P. Vítek [-] , M. Bačík [-] , M. Křižan [-] (69. L. Hudeček [-] ) , A. Holubík [-] - J. Sporysz [-] , P. Matyáš [-] (62. J. Kubiš [-] ) , P. Blata [-] , A. Brhel [-] - R. Adamec [-] - K. Petr [-]

ŽK: 88. V. Kolacia - 25. A. Brhel , 37. M. Křižan , 44. P. Vítek .
Místo: Louka. Počet diváků: 60. Rozhodčí: LIPÁR Antonín - KUČERA Jan (N), SEMELA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.