Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:00

1.kolo, Jihomoravský | Hodonín | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sudoměřice rozstřílely Novou Lhotu 9:0


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned v 1. minutě se hosté dostali do vedení, když se poprvé v utkání trefil Jurčík - 0:1. Utkání bylo zcela v režii hostů a když ve 39. bylo skóre už 0:5, bylo o osudu utkání rozhodnuto. Postupně se trefili Snášel Z., Marada, Jurčík a opět Marada.

Druhá půle se nesla ve stejném scénaři jako ta první. Po 5-ti minutách v druhém poločasu se trefil D. Snášel. V 64. minutě se potřetí v utkání prosadil Jurčík a zkompletoval tím hattrick - 0:7. V 76. minutě hostů využili výhody pokutového kopu, když jej proměnil hostující brankáž Stanický - 0:8. 5 minut před koncem utkání nechtěl zůstat pozadu Marada za Jurčíkem, tak také on zkompletoval hattrick a upravil tak skóre na konečných 0:9 pro celek ze Sudoměřic.



Sestavy


FK Nová Lhota
J. Holeš [-] - J. Rezňák [-] , P. Fusek [-] , S. Kohůt [-] , M. Eliáš [-] - L. Mikéska [-] , T. Lukšík [-] , M. Pomkla [-] , K. Skalík [-] , P. Malár [-] - M. Tomčala [-] -

SK Sudoměřice
R. Stanický [-] - I. Ondrovčík [-] (45. D. Příkopa [-] ) , M. Toman [-] , L. Král [-] , T. Slezák [-] , M. Nemec [-] - R. Jurčík [-] , Z. Snášel [-] , S. Marada [-] - K. Stanický [-] , D. Snášel [-]

ŽK: 70. P. Malár .
Místo: Nová Lhota. Počet diváků: 30. Rozhodčí: SVOBODA Jaroslav - HUSEREK Lukáš (N), JANEČEK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.