Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:30

9.kolo, Jihomoravský | Hodonín | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sudoměřice bitvu o 1. místo jasně ovládly


Branky


0

Hosté z Hrubé Vrbky zajížděli k 1. celku soutěže a to do Sudoměřic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sudoměřice diktovaly hru

Zraněními zdecimované Hrubá Vrbka neměla proti kvalitnímu domacímu týmu šanci. Sudoměrice diktovaly tempo od první minuty a výsledek 6:1 je pro Hrubou Vrbku ještě milosrdný. Když se od 18. do 29. minuty trefili Rapant, Cingel a Jurčík bylo dá se říct po zápasu. Poločas skončil 3:0 pro domácí.

Cingel zaznamenal hattrick

Hosté zaznamenali čestný úspěch v 56. minutě, když se po rohu Horáka hlavou prosadil Peprna V. a snížil - 3:1. O deset minut později domácí zvyšovali na 4:1, když po pěkné akci rozvlnil hostující síť Cingel. O 3 minuty později to bylo už 5:1 a Cingel zkompletoval hatrick. Utkání bylo rozhodnuto a dohrávalo se v poklidném tempu. Když už to vypadalo že utkání skončí 5:1, prosadil se v poslední minutě domácí Snášel a tudíž utkání skončilo výrazným vítězstvím domácích 6:1.



Sestavy


SK Sudoměřice
T. Zongor [-] - I. Ondrovčík [-] (55. L. Král [-] ) , M. Svobodník [-] , M. Nemec [-] - R. Jurčík [-] , M. Cingel [-] (81. D. Příkopa [-] ) , R. Stanický [-] , Z. Snášel [-] , S. Rapant [-] - K. Stanický [-] , D. Snášel [-]

TJ Horňácko Hrubá Vrbka
L. Kováčik [-] - F. Němeček [-] , V. Kutálek [-] , M. Mlýnek [-] - J. Maňák [-] , S. Horák [-] , R. Šmehlík [-] , J. Peprna [-] (68. M. Janás [-] ) , O. Mikeska [-] - T. Tomešek [-] , V. Peprna [-] (78. V. Sládek [-] )

ŽK: 37. M. Mlýnek , 52. T. Tomešek , 84. F. Němeček .
Hráči zápasu: M. Cingel - S. Horák .
Místo: Sudoměřice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŘIČICA Lubomír - JANEČEK Jiří (N), KÁČEREK Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.