Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:30

9.kolo, Jihomoravský | Hodonín | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Louka vyplenila Novou Lhotu


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po 30-ti minutách nebylo co řešit

Hosté byli od počátku fotbalovější, lépe kombinovali a vypracovávali si šance, které dokázali proměnit. První branku hostů, po hezké kombinaci na pravém křídle vypracoval ve 23. minutě Škodák, když namazal Davidovi Kučerovi, a ten levačkou křížnou střelou nedal domácímu brankáři šanci. Když o 4 minuty později přidal Víťa Šmehlík druhou branku, začali domácí hráči vyklízet hřiště- 0:2. Rychlé KO dokonal ve 29. minutě kapitán hostů Škodák po pěkném přiťuknutí od Jagoše - 0:3  a bylo v podstatě po zápase. Hosté byli pak jasně lepší, v klidu kombinovali a udrželi výsledek do konce poločasu.

Smetka se po ročním zranění vrátil hattrickem! Druhý hattrick v utkání vystřelil Šmehlík

Po změně stran zazlobili domácí a pokusili se o vstřelení branky, která by je vrátila do zápasu. Ve 48. minutě po agresivním napadání málem potrestali klid hostující obrany, avšak v šanci netrefili branku. Naopak v 57. minutě po chybě domácí obrany pokračoval Šmehlík ve svém tažení za hattrickem, když zvyšoval na 0:4. Hostům vycházely kombinace a vypracovávali si jednu šanci za druhou. V 61. minutě opět vyšla spolupráce tandemu Škodák - Kučera, když Škodák vyzval perfektní přihrávkou Kučeru k brejku a ten se nemýlil - 0:5.

Od 60. minuty už hosté zcela ovládli hru a útoky se valily na branku domácích jeden za druhýmSvé velké šance na vstřelení čestného gólu se dočkali i domácí za stavu 0:5, a to po chybě jinak výborného stopera Mikesky, který domácímu útočníkovi svou špatnou malou domů doslova namazal, ale ten z 5 metrů trefil jen pravou tyč gólmana hostů.

 

Střídajícímu Smetkovi stačilo 6 minut na to, aby se v 70. minutě zapsal mezi střelce - 0:6. Za další minutu se Smetka opět prosadil - 0:7. Smetka byl střelecky při chuti, protože v 78. minutě dal klasický hattrick, skóroval po přihrávce od Šmehlíka - 0:8. Smetka se mimochodem vrací na hřiště po více než roce pauzy způsobené zraněním a operací kolene a vrátil se tím nejlépe možným způsobem.

 

O další 2 minuty později vstřelil svůj třetí gól i Šmehlík a bylo to 0:9. Kdyby Vašek Spáčil ve výborné šanci nenastřelil z hranice velkého vápna jen břevno, mohlo dojít i na skandování hostujících diváků, kteří chtěli "ještě jeden".



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Louka
Ing. Libor Kolacia - trenér: Pro domácí asi trochu krutý výsledek, protože do poloviny 1. poločasu byli opticky vyrovnaným soupeřem, ale poté jsme převzali hru a jasně jsme domácí přehráli.



Sestavy


FK Nová Lhota
L. Holek [-] - J. Rezňák [-] , P. Fusek [-] , K. Skalík [-] - T. Lukšík [-] , J. Holeš [-] , P. Malár [-] , M. Pomkla [-] - L. Mikéska [-] - M. Mikeška [-] , S. Kohůt [-] ( J. Štipčák [-] )

TJ Sokol Louka
M. Vrba [-] - R. Hanák [-] (60. K. Hanák [-] ) , J. Mikuláček [-] , A. Mikeska [-] - V. Šmehlík [-] , T. Malůš [-] - R. Škodák [-] (78. V. Spáčil [-] ) , D. Kučera [-] (64. M. Smetka [-] ) , R. Šimlík [-] - P. Jagoš [-] (70. V. Kolacia [-] ) , M. Fišer [-] (60. J. Těthal [-] )

Hráči zápasu: D. Kučera , V. Šmehlík , M. Smetka .
Místo: Nová Lhota. Počet diváků: 50. Rozhodčí: HUSÁR Vojtěch - HUSEREK Lukáš (N), ŠIMLÍK Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.