Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 10:15

10.kolo, Jihomoravský | Hodonín | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V bitvě o čelo tabulky byla úspěšná Louka


Branky


0

Studený vzduch a nepříjemný vítr donutil hráče více běhat, proto se v hodovou neděli hrál hlavně v prvním poločase svižný fotbal. Snad poprvé na domácím hřišti v Louce rozhodovali 3 delegovaní rozhodčí a možná také proto se tento důležitý zápas odehrál v klidu, ačkoliv se hrálo o první místo v tabulce. Domácí se po vysoké porážce v Sudoměřicích 3:6 tentokrát na hru soupeře lépe připravili a nedovolili hostům vstřelit rychlé branky v úvodu jako v minulém zápase, kdy už ve 22. minutě prohlávali 1:4. Sice tehdy postrádali hned 4 hráče základní sestavy, ale na to se už nikdo ptát nebude.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branky padaly na obou stranách

V první půli se hrál oboustranně dobrý technický a svižný fotbal zpočátku bez větších šancí. Jako první se prosadili domácí po standardní situaci, kdy se ve vápně nejlépe zorientoval Šimlík, který ve 14. minutě hlavičkou přeloboval hostujícího gólmana - 1:0. Přihrávku z přímého kopu mu posadil na hlavu Jirka Mikuláček. Domácí se přes dobře fungující zálohu hostů prosazovali jen ze standardních situací, hosté si své šance naopak vypracovávali po rychlém přechodu do útoku. Domácí zahrozili znovu v 19. minutě, ale zblízka po dvou závarech nedokázali překonat velmi dobře chytajícího Stanického v brance hostů. Potvrdilo se známé "Nedáš-dostaneš" a ve 20. minutě srovnával z levé strany za hosty Jurčík, kterému střelu zblokoval domácí obránce tak nešťastně, že míč přeloboval domácího brankáře -1:1. S blížícím se poločasem získávali domácí mírnou převahu, kterou ale nedokázali využít. Naopak to byli hosté, kteří se ve 41. minutě prosadili podruhé Davidem Snášelem a ujali se vedení 2:1, poprvé a také naposledy. Domácí se nenechali deprimovat a brankou doslova v posledních sekundách vyrovnali, když David Kučera přímo z rohu perfektně nahrál Rosťovi Škodákovi, který střelou z první nedal brankáři šanci a bylo to 2:2.

Domácí zařadili vyšší rychlostní stupeň a Sudoměřice přejeli

Jen pár desítek sekund po změně stran se znovu prosadil Rosťa Škodák, když brankář hostů střelu Radka Šimlíka vyrazil jen před sebe Škodák nadvakrát dopravil zblízka míč do sítě - domácí se ujali vedení 3:2. Tato rychlá branka hosty zmrazila a ti ve druhém poločase už nenašli morální ani fyzické síly na zvrat. S ubývajícím silami hosté také daleko více kazili přihrávky a přestávali běhat, takže zápas trochu ztratil na kvalitě. Domácí byli od zhruba 60. minuty viditelně lepší a začali si také vypracovávat více šancí, které ale trestuhodně zahazovali. Poté, co David Kučera v 70. minutě zvýšil na 4:2, hosté už zcela odpadli. Chvíli poté Davida Kučeru, kterého chytali křeče, vystřídal Mirek Smetka a za 2 minuty po svém příchodu dorážel zblízka střelu Šimlíka a zvyšoval na 5:2. Smetkovi v minulém zápase stačilo na hattrick 7 minut, teď skóroval po několika vteřinách pobytu na hřišti. A tak utkání skončilo jasným vítězstvím domácích 5:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Louka
Ing. Libor Kolacia - trenér: Hráli jsme dnes výborně a vrátili jsme Sudoměřicím porážku o 3 góly a poskočili na první místo. Jsme střelecky při chuti - z posledních 4 zápasů máme skóre 20:2. Hosté si odvezli hodovou nadílku, která mohla být ještě vyšší, kdybychom dokázali využít alespoň 50% z vypracovaných šancí. S předvedenou hrou jsem nadmíru spokojen.




Sestavy


TJ Sokol Louka
M. Vrba [-] - A. Mikeska [-] , J. Mikuláček [-] , R. Hanák [-] , M. Fišer [-] (45. J. Těthal [-] ) - T. Malůš [-] , V. Šmehlík [-] , V. Minařík [-] (82. V. Kolacia [-] ) - R. Škodák [-] (86. V. Spáčil [-] ) , D. Kučera [-] (70. M. Smetka [-] ) , R. Šimlík [-] (77. P. Jagoš [-] ) -

SK Sudoměřice
R. Stanický [-] - I. Ondrovčík [-] , M. Toman [-] , M. Svobodník [-] (75. D. Příkopa [-] ) , M. Nemec [-] - R. Jurčík [-] , M. Cingel [-] , Z. Snášel [-] , D. Mišík [-] - K. Stanický [-] , D. Snášel [-]

ŽK: 30. Z. Snášel .
Místo: Louka. Počet diváků: 40. Rozhodčí: BEZDĚK Ondřej - VONDRYSKA Luboš, JELÍNEK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.