1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 15:00

10.kolo, Jihomoravský | Hodonín | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrubá Vrbka udolala Tvarožnou Lhotu


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli se hra přelévala z jedné strany na druhou. Domací však byli nebezpečnější avšak v koncovce málo důrazní. V 15. minutě agilni Koželuha vysunul Horáka jehož střelu vytěsnil brankář hostů na rohový kop. Ve 25. minutě opět Koželuha pronikl do vápna a přihrávkou pod sebe našel Horáka, který obešel obránce a zakončoval podél brankáře hostí Milana, který ho bravurním zákrokem vychytal. Gólově se domácí prosadili až ve 35. minutě, kdy brankář Tvarožné Lhoty neudržel centr, míč propadl k Mikeskovi, který rozvlnil síť - 1:0. Hoste hrozili hlavně z brejků, ale jejich dvě slibné šance, ve kterych se objevil Blata, zlikvidoval jistě chytající Kováčik. A tak první půle skončila 1:0 pro domácí.

Ve druhé půli branka nepadla

Ve druhém poločasu se fotbalovost vytratila a byl to spíše boj. Domácí si vypracovali dvě 100% šance. V 55. minutě kapitán domácíh Horák vysunul Mikesku, který svůj samostatný nájezd zakončil do padajícího gólmana hostí. V 80. minutě Koželuha prostrčil míč na Mikesku, který šel sám na Milana, ale netrefil branku. Hosté si vypracovali hodně standartních situací, které buď posbíral jistý Kováčik nebo odvrátila pozorná obrana domácích. A tak domácí zvítězili nejtěsnějším rozdílem a to 1:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Horňácko Hrubá Vrbka
Stanislav Horák - kapitán: Tvarožná Lhota se prezentovala bojovným a houževnatým výkonem. V šancích, do kterých se dostali nás podržel Kováčik. Zaslouženě jsme získali 3 body a kdybychom proměnili více šancí, mohli jsem zvítězit vyšším rozdílem.




Sestavy


TJ Horňácko Hrubá Vrbka
L. Kováčik [-] - M. Mlýnek [-] (73. R. Šmehlík [-] ) , V. Kutálek [-] - J. Maňák [-] , O. Mikeska [-] , S. Horák [-] - - D. Lipár [-] (80. T. Tomešek [-] ) , R. Prachař [-] , J. Mikeska [-] , M. Janás [-] , F. Koželuha [-]

TJ Sokol Tvarožná Lhota
M. Petr [-] - P. Vítek [-] , M. Bačík [-] , M. Křižan [-] , A. Holubík [-] - K. Petr [-] (76. L. Hudeček [-] ) , J. Holubík [-] , P. Blata [-] , A. Brhel [-] - R. Adamec [-] (63. J. Kubiš [-] ) , J. Sporysz [-] (56. Z. Holiš [-] ) -

ŽK: 21. M. Bačík , 65. Z. Holiš .
Hráči zápasu: O. Mikeska , S. Horák - M. Bačík , A. Holubík , P. Blata .
Místo: Hr.Vrbka. Počet diváků: 40. Rozhodčí: SVOBODA Jaroslav - PEPRNA Vladimír (N), SEMELA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.