Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:00

1.kolo, Jihomoravský | Hodonín | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Očekávaný duel o 1. místo pro Vřesovice


0

Šlágrem závěrečného podzimního kola IV. tř. sk. A lze bezpochyby nazvat souboj mezi Strážovicemi a Vřesovicemi. Oba týmy měly před zápasem určité potíže se složením svých sestav, důvody byly, jako povětšinou, různé. Nicméně soupeři se do vzájemného měření fotbalových sil pustili s vervou a snahou soupeře překvapit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půli opanovali hosté

Do úvodního góĺu, který vstřelil Martin Zelenka v 16. minutě do domácí svatyně, neměl ani jeden z týmů vyloženě navrch. Po tomto momentu se však hra oboustranně více otevřela a hosté těžili z těchto poměrů na hřišti více a výsledkem toho byly góly Tomáše Hajného ve 25. minutě a Romana Jakubíčka ve 39. minutě. V obou případech se střelci prosadili po samostatných akcích, samozřejmě za přispění svých kolegů v týmu. První půle tak vyzněla jasně gólově pro hosty, domácí měli několik dobrých příležitostí, jenže k jejich smůle byla tato (ne)produktivita na bodě nula.

Druhý poločas vyrovnaný

Druhou poločasovou periodu začali lépe domácí, jejich snahu vyšperkoval vstřeleným gólem už ve 49. minutě, kdy se Pavel Pelikán hlavou po rohovém kopu trefil a snížil tak na 1:3. Bylo sice poznat, že se domácí snaží, jenže tohle snažení bylo i dále jen tak po šestnáctku, chyběla možná rychlost, prostě nějaký moment překvapení. Právě tyhle atributy se hostům podařilo zrealizovat v 59. minutě, kdy se hlavou trefil Roman Jakubíček a bylo to 1:4. Tohle asi byl pro domácí již definitivní úder, nedokázali se z tohoto do konce zápasu jakkoliv dostat. A tak utkání skončilo výhrou hostujícího týmu a to v poměru 1:4. Pro hosty tato výhra v tomto ve slušně hraném zápase byla zasloužená, na první místo po podmizu se posunuli díky sňůře pěti po sobě vyhraných zápasů.



Sestavy


TJ Sokol Strážovice
P. Kolaja [-] - D. Andráš [-] , P. Pelikán [-] , E. Stratil [-] , P. Machálek [-] - E. Kouřil [-] (66. Z. Jakeš [-] ) , P. Pelikán [-] , D. Petrek [-] , S. Chytil [-] - K. Kořínek [-] , V. Janouškovec [-]

TJ Sokol Vřesovice
M. Kopecký [-] - M. Sležek [-] , D. Ryba [-] , M. Donátek [-] , J. Donátek [-] - Š. Žáček [-] (85. M. Peška [-] ) , T. Zedník [-] , O. Červenka [-] - R. Jakubíček [-] , T. Hajný [-] - M. Zelenka [-] (72. M. Vavřík [-] )

Hráči zápasu: P. Pelikán - M. Zelenka , R. Jakubíček , T. Hajný .
Místo: Strážovice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: MALÍK Petr - FILIPENSKÝ Zdeněk, JAHODA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku