Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:00

1.kolo, Jihomoravský | Hodonín | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Duo Hrbotický sestřelilo rezervu Svatobořic


Branky


0

Zápas měl začít v 15:00, ale protože si oddíl Svatobořic B spletl hrací plochu Archlebova s hřištěm Žarošic, tak se začalo o 15 minut později. (K tomuto omylu došlo z důvodu původně plánované rekultivace hrací plochy v Archlebově, která se však vlivem posunutí termínu dotace v tomto období neuskutečnila. S touto změnou archlebovští však byli obeznámeni a s dostatečným předstihem kontaktovali OFS Hodonín a dali na vědomí, že jejich naše domácí utkání budou odehrávat v Archlebově.)

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Archlebov zastihl svého soupeře nedostatečně rozcvičeného a koncentrovaného a již po 20 minutách vedl 2:0. Kdy první gól po standartní situaci hlavou pod břevno zavěsil Jakub Vrbík, druhý gól pak následoval po rychlé akci a jeho autorem byl Viktor Hrbotický. Domácí tým byl stále aktivním útočníkem a tím pádem na sebe dlouho nenechal čekat ani třetí gól, kdy opět ze standartní situace našel, tentokrát Miroslav Hrbotický skulinku ve zdi soupeře - 3:0. Při akci domácího týmu se však hostujícím podařilo ukořistit míč a z rychlé a dobře zahrané kombinace se mohli těšit ze vstřelené branky Sklenářem - 3:1. Domácí hráči před koncem prvního poločasu nechtěli ponechat nic náhodě, a tak si odchod do kabin pojistili dalším gólem, jehož autorem byl opět Miroslav Hrbotický a první půle tak skončila stavem 4:1.

Druhý poločas spíše v režii hostů

Druhý poločas začal vyrovnanou hrou na obou stranách. Jako první svou šanci využilo domácí mužstvo a opět to byl Viktor Hrbotický, který na velkém vápně získal míč a svým rychlým kopem, tentokrát levé nohy, uklidil míč přesně k tyči - 5:1. Po této brance se domácí rozhodli pro zapojení i hráčů, kteří doposud zůstávali na střídačce. Domácí tým tedy prostřídal během 5 minut pravého i levého obránce. Hostující tým začal čím dál tím více zlobit a byla jim odpískána penalta Útočící hráč Svatobořic B chtěl zavést míč do velkého vápna z boku a vysloveně naběhl do domácího stojícího obránce, tudíž se oba hráči poroučeli k zemi. Hostující Toman pokutový kop proměnil - 5:2. Tento vstřelený gól i dvojité střídání hostujícího celku, přispělo ke stále se zvětšujícímu tlaku na domácí. Archlebov ještě dvakrát střídal a měl tedy na place ne moc sehrané mužstvo, nicméně hosté se opravdu zlepšili a domácí polevili. Důsledkem toho byl třetí gól hostujícího týmu Změlíkem - 5:3. Stav 5:3 setrval do konce utkání, tudíž si domácí připsali 3 body.



Sestavy


TJ Sokol Archlebov
P. Kovalský [-] - D. Berka [-] - Z. Hegr [-] (63. M. Jandora [-] ) - V. Hrbotický [-] , M. Hrbotický [-] - J. Šedivý [-] , O. Machálek [-] (81. R. Vítek [-] ) , J. Vrbík [-] , R. Šnejdar [-] , L. Ždánský [-] , R. Vala [-] (54. T. Němec [-] )

SK Spartak Svatobořice-Mistřín B
J. Měchura [-] - J. Kačer [-] , M. Kulheim [-] (75. J. Svozil [-] ) , V. Hála [-] , J. Michna [-] , P. Vavřina [-] , L. Toman [-] , D. Sklenář [-] , M. Navrátil [-] , L. Březina [-] (46. P. Sklenář [-] ) , V. Luža [-] (19. P. Změlík [-] )

ŽK: 77. L. Toman .
Hráči zápasu: R. Šnejdar , V. Hrbotický , M. Hrbotický .
Místo: Žarošice. Počet diváků: 30. Rozhodčí: RYBECKÝ Marek - FILA David (N), SKLENÁŘ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku