1:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 10:15

9.kolo, Jihomoravský | Hodonín | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hodové utkání ve Vacenovicích pro hosty z Vřesovic


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí hráli, ale hosté stříleli branky

Nedělní dopolední fotbalové utkání IV.třídy sk. A mezi domácími hodaři z Vacenovic a hostujícícm týmem z Vřesovic přinesl zápas té lepší či vyšší kvality na čtvrtotřídní poměry. Hostům se podařilo již ve třetí minutě dostat do určitých obrátek vstřeleným gólem Tomášem Hajným, jenž správně načasoval doběh dlouhého pasu a přeloboval domácího gólmana - 0:1.  Domácí tým, vyztužený několika hráči prvního mužstva, však postupně začínal nabírat tempo, na výborném hřišti se mu dařila především kombinace, čímž i za přispění hostujícího nedůrazu a dost často špatného zpracování míče, se dostával do velmi výhodných šancí. Hosté v 1. půli opravdu tahali za kratší konec, ikdyž byli ve vedení. Ve 42. minutě hosté zvýšili. Většího závaru před domácí brankou po několika odrazech využil v tu chvíli zcela osamocený Libor Putna a poměrně hustý "hrozen" hráčů prostřelil - 0:2.  Za tohoto stavu se šlo poločasově rozjímat do kabin. Bylo znát, že domácí hráči z tohoto dílčího stavu radost nemají a jsou opravdu rozladěni.

 

Hosté těžili z prodkutivity

2. poločas divákům připravil pokračování snahy domácích se zápasem ještě něco udělat. V 66. minutě pronikl středem hřiště domácí Petr Korčák, mezi dvěma hostujícími bránícími hráči se pěkně uvolnil a podél Milana Kopeckého střelou k tyči snížil na 1:2. Pro hosty po tomto gólu začalo mírně přituhovat, domácí tlačili, hnali se za vyrovnáním. Obrana hostů však těmto někdy i zbrklým atakům domácích s úspěchem vzdorovala. Navíc Milan Kopecký podržel hosty při několika šancích domácího Mogulu. O několik okamžiků později to bylo pro domácí ještě horší, když se po rohovém kopu a následné střele z voleje, vyslané na domácí branku Pavlem Bilíčkem míče dotknul jako poslední jeho bratr Marek a rozdíl byl zase dvougólový - 1:3. Mogul i dále měl ze hry v poli více, jenže jeho slabinou byla v mnohých případech výše zmíněná zbrklost a nerozvaha. Závěr zápasu hosté takticky zvládli velmi dobře a dovedli ho tak do vítězné podoby.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Vřesovice
Štěpán Macůch - trenér: Domácí posíleni o kluky z áčka byli v poli lepší, měli i více ze hry, ale bohužel v koncovce nepřesní a zbrklí. Měli jsme respekt k soupeři a k velkému hřišti , který se podepsal na množství nepřesností v přihrávkách a nedůraznému obsazování soupeře. Hrozili jsme hlavně z brejků a co rozhodlo o výsledku je, že jsme byli v koncovce efektivnější a využili z minima maximum.



Sestavy


SK MOGUL Vacenovice B
L. Broda [-] - R. Lunga [-] , J. Školař [-] , K. Brhel [-] (46. Z. Novotný [-] ) , D. Nešpor [-] (46. Z. Miléř [-] ) , M. Rupec [-] (73. J. Holeček [-] ) , P. Korčák [-] , M. Ingr [-] , M. Špaček [-] , R. Procházka [-] , R. Frolec [-]

TJ Sokol Vřesovice
M. Kopecký [-] - M. Ovesný [-] , M. Bilíček [-] (88. M. Peška [-] ) , T. Hajný [-] , L. Putna [-] , D. Čech [-] , T. Zedník [-] , O. Červenka [-] , P. Bilíček [-] , M. Donátek [-] , D. Ryba [-]

ŽK: 34. M. Ingr , 41. R. Frolec - 10. M. Ovesný , 84. T. Hajný .
Hráči zápasu: P. Korčák - M. Kopecký , L. Putna .
Místo: Vacenovice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: VOJTEK Lukáš - ŠIMEČEK Viktor (N), MAREŠ Ivan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku