2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 10:00

10.kolo, Jihomoravský | Hodonín | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vřesovice udolaly Archlebov


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvních 15-ti minutách zahájili domácí tlak na hostující tým. Z tohoto náporu vznikly celkem 2 střely, z nichž jedna orazítkovala tyčku branky hostujícího týmu. Tato situace byla první fackou pro hosty, ze které se však nepoučili, tudíž následovalo potrestání ve formě již vstřelené branky domácím týmem, kdy se trefil Jakubíček – 1:0. Po jedno gólovém vedení se však domácí dostali do pohody, což vybudilo hostující k přebrání otěží zápasu. Ve zbývajících 30 minutách prvního poločasu měl hostující tým spoustu vyložených šancí, které vůbec nezúročil. Tím pádem skončil první poločas 1:0.

Po nástupu do druhého poločasu se situace nezměnila a hostující hráči po zvyšování náporu na domácí vyrovnali, když domácí síť rozvlnil Potěšil - 1:1.S remízovým stavem utkání se i síly na hřišti vyrovnaly. Nicméně se Archlebov dostával do bezpočtu jasných gólových šancí, avšak žádnou neproměnil. Naopak hráči Vřesovic se dostali pouze k jedné nebezpečné akci, při které jejich útočník šel sám na hostujícího gólmana. Tento souboj skončil faulem na útočícího fotbalistu ve velkém vápně. Rozhodčí zcela správně odpískal pokutový kop, který hosté s přehledem proměnili - 2:1. Po této penaltě již Archlebov nebyl schopen reagovat na nastalý stav utkání a zápas tedy skončil výhrou Vřesovic 2:1.



Sestavy


TJ Sokol Vřesovice
M. Zelenka [-] - M. Sležek [-] , D. Ryba [-] , M. Donátek [-] , M. Ovesný [-] - L. Putna [-] (90. M. Vavřík [-] ) , D. Čech [-] , T. Zedník [-] , O. Červenka [-] - R. Jakubíček [-] , T. Hajný [-] (86. M. Bilíček [-] )

TJ Sokol Archlebov
P. Kovalský [-] - D. Berka [-] - Z. Hegr [-] - V. Hrbotický [-] , M. Hrbotický [-] - J. Šedivý [-] , P. Potěšil [-] (64. D. Fila [-] ) , M. Hojač [-] (88. R. Vítek [-] ) , R. Šnejdar [-] , M. Jandora [-] (85. H. Horák [-] ) , R. Vala [-]

Místo: Vřesovice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: BITTNER Luděk - JELÍNEK Jaroslav, VONDRYSKA Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku