2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:30

9.kolo, Jihomoravský | Hodonín | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Archlebov na domácím hřišti úspěšný


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V 1. poločasu byli domácí aktivnější

Domácí byli v prvním poločase lepším týmem a soupeř se dostával k větším šancím pouze zřídka. Odměnou byla domácím vedoucí branka, kterou zaznamenal v 15. minutě mladý kapitán domácích Radim Šnejdar - 1:0. Nemuselo zůstat jen u jednobrankového vedení, neboť si domácí vypracovali několik dalších stoprocentních příležitostí, ale ani Machálek tváří v tvář brankáři neuspěl a když v poslední minutě neproměnil Miroslav Hrbotický pokutový kop za ruku hostujícího hráče, šlo se do kabin za stavu 1:0 pro domácí.

Hosté vyrovnali hru, ale vyrovnat skóre se jim nepodařilo

Na tvrdém povrchu moc pohledný fotbal hrát nešel a tak šlo častěji o souboje jeden na jednoho, přičemž rozhodčí moc kontaktů nepovoloval, tudíž byla hra velmi rozkouskována neustálými standartními situacemi a přímými kopy. Z kraje druhého poločasu mohl domácí hubený náskok mrzet, neboť hosté zlepšili hru a hrozili především po standartních situacích, kdy využívali výškové převahy, avšak domácí obrana nepovolila a udržela jednogólový náskok až do poslední minuty, kdy po chybě hostujícího brankáře zvýšil na 2:0 střídající Fila. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Nenkovice B
Zálešák Petr - trenér: Bylo to vyrovnané utkání na velmi špatném terénu. V prvním poločasu jsme obdrželi laciný gól, kdy po centru z pravé strany prošel míč přes celé vápno a propadl za naše obránce, kde domácí využili šance a dorazili míč do branky. Druhý poločas jsme měli zase kombinačně navrch a po prostřídání obou útočníků, jsme dostali domácí pod tlak. Bohužel nadále byla naše hra zbytečně komplikovaná.



Sestavy


TJ Sokol Archlebov
P. Kovalský [-] - D. Berka [-] - T. Němec [-] (64. M. Jandora [-] ) , J. Vrbík [-] , Z. Hegr [-] - V. Hrbotický [-] , M. Hrbotický [-] (83. D. Fila [-] ) - R. Šnejdar [-] , O. Machálek [-] (76. P. Potěšil [-] ) , R. Vala [-] , L. Ždánský [-]

TJ Sokol Nenkovice B
M. Slížek [-] - F. Kuchař [-] , P. Chimiák [-] , S. Střeštík [-] , V. Lefner [-] - V. Jakeš [-] (79. F. Marada [-] ) , R. Strmiska [-] (81. R. Vlasák [-] ) , T. Mikeska [-] , K. Čureja [-] , P. Zálešák [-] - D. Raus [-] (68. P. Jetelina [-] ) -

ŽK: 50. J. Vrbík , 75. R. Vala - 51. D. Raus , 63. R. Strmiska , 75. F. Kuchař .
Hráči zápasu: R. Šnejdar , D. Berka .
Místo: Žarošice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: KOLÁŘ Roman - ŠEDIVÝ Jan (N), KELLNER Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku