3:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 16:30

4.kolo, Jihomoravský | Hodonín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí Svatobořice drama nepřipustily a v závěru brankou Zdeňka Kocha potvrdily domácí výhru


Branky


32. V. Hutta , 54. P. Holub , 78. Z. Koch - 62. P. Bařina
0

Svatobořice body doma neztrácejí a chtěly o tom přesvědčit nejen své fanoušky v utkání, ke kterému přijel hosté ze Starého Poddvorova. Hosté z Poddvorova chtěly vylepšit svou bodovou bilanci, ale domácí tým byl na d jejich možnosti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tlak domácích přinesl jednogólový náskok

Domácí vstoupili do utkání aktivně a hned v první pětiminutovce si vytvořili dvě slibné akce, kdy Hajný mířil vedle. Domácí i v dalším čase kontrolovali hru a hosty nepouštěli do žádných akcí. Na straně domácích přibývaly akce, kdy v 27. minutě domácí neproměnili již svoji pátou šanci, které postupně spálili Holub, Hajný, Koch a Pazderka. Zakončení bylo buď nepřesné nebo domácí střelce vychytal brankář Poddvorova. Hosté zahrozili jedinou akcí za poločas, kdy z brejku dával hostující záložník po úniku pod sebe a útočník na malém vápně netrefil míč při odkryté bráně. Z následné akce domácích centroval Vladimír Hutta míč do vápna a ten zapadl na delší tyč do brány - 1:0. Poločas se dohrál v režii domácím, ale další branka již nepadla.

 

Domácí zvýšili, poté polevili

Druhý poločas začal pro domácí ve stejném duchu jako první. Domácí si drželi územní převahu a z vytvořených šancí zvýšili na 2:0. O dvougólové vedení se postaral v 54. minutě Petr Holub. Po obdržené druhé brance se hosté začali tlačit před bránu domácích a vysloužili si gól z přímého kopu, který vedl ke snížení. Autorem kontaktní branky byl v 62. minutě Pavel Bařina. Tato branka domácí ukolébala a v tomto čase se hostům dařilo lépe kombinovat a dostávat se do šancí. ANi jednu však nevyužili a tak přišel trest v podobě třetí domácí branky, kterou zařídil Zdeněk Koch.

 

 



Sestavy


SK Spartak Svatobořice-Mistřín
F. Dvořák [-] - V. Hála [-] , J. Michna [-] - V. Hutta [-] , Z. Pazderka [-] , S. Pekárek [-] , R. Valenta [-] (74. R. Žandovský [-] ) - P. Hajný [-] , J. Kačer [-] , P. Holub [-] (84. T. Červenka [-] ) , Z. Koch [-] (88. J. Lunga [-] )

TJ Starý Poddvorov
J. Beneš [-] - L. Uřičář [-] , P. Bařina [-] , L. Kašík [-] , J. Kučera [-] , D. Skočík [-] , R. Svoboda [-] , J. Sobotka [-] (66. L. Frolec [-] ) , T. Cupal [-] , O. Veselský [-] , F. Ševčík [-] (34. R. Žurovec [-] )

ŽK: 10. J. Sobotka , 56. D. Skočík , 82. J. Beneš , 82. T. Cupal , 84. L. Kašík .
Místo: Svatobořice. Počet diváků: 200. Rozhodčí: VOŘÍŠEK Patrik - BEZDĚK Ondřej, DVOŘÁK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.