1:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 16:00

6.kolo, Jihomoravský | Hodonín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ždánice si z Kostelce vezou všechny body


Branky


0

V šestém kole Okresního přeboru Hodonín přivítal Kostelec na domácím hřišti mužstvo Ždánic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté si vypracovali dvoubrankový náskok

Hosté na tom byli v tabulce výrazně lépe a málem se mohli radovat již v první minutě zápasu, kdy po chybě domácího stopera sám na branku postupoval František Snášel, ale s jeho slabou střelou si Šalomoun v domácí brance poradil. Postupně Kostelec získával klid na své kopačky a přebíral herní iniciativu, ale do šancí se bohužel nedostával. Hosté z ojedinělého rohového kopu, po velmi sporném zákroku na domácího stopera Bužka, který byl při odkopu postrčen, dopravili míč do sítě a ujali se vedení, když se prosadil Petr Ruban. Brzy na to měl velikou šanci domácí Dušan Horák, ale po skvělém centru bratra Davida nedokázal hlavou zamířit přesně. Zhruba ve 30.minutě si slabou chvilku bohužel opět vybrala domácí obrana, kdy po odkopu hostujícího brankáře Radka Rubana a nedorozumění v obraně postupoval sám na branku opět František Snášel a tentokráte už nezaváhal. Kostelec mohl ve 45.minutě vrátit do hry Ondra Křižka, ale z malého vápna trestuhodně přestřelil. Poločasový stav tak byl 0:2.

Domácí trefovali tyče, hosté si odvezli body

Do druhého poločasu domácí vtrhli jako vyměnění a najednou jich bylo plné hřiště, ve 47.minutě se míč přes Kvaltina dostal na vápno k Petru Hrbáčkovi, který krásnou střelou k tyči zaskočil Rubana v hostující brance. O minutu později mohlo být v Kostelci ještě veseleji, ale centr Kotáska usměrnil Kvaltin pouze na tyč hostující branky. Hosté v těchto chvílích nevěděli, kde jim hlava stojí a čekali jen na rychlé protiútoky, které však pozorně zachytávala domácí obrana. V 55.minutě měla paní štěstěna pro domácí opět zavřené oči, protože krásná střela Hochmana ze střední vzdálenosti skončila jen na spojnici hostující branky. V 60.minutě se Ždánicím vydařil brejk, ale skvělý Šalomoun v domácí brance vytlačil střelu na břevno své branky. Smůla se domácím lepila na paty i nadále, neboť David Horák hlavou opět trefil jen tyč. V 70.minutě přišlo rozuzlení celého zápasu, kdy se po odražené střele dostal k dorážce František Snášel a svým druhým gólem v utkání poslal hosty do vedení 3:1. Domácí se stále snažili s výsledkem něco udělat, ale skvělý Ruban v hostující brance zastavil gólové střely Dušana Horáka i Miry Kotáska. Když v závěru David Horák dorážku z malého vápna nenamířil přesně, bylo už jasné, že si hosté z Kostelce odvezou všechny tři body.



Sestavy


SK Kostelec
S. Šalomoun [-] - P. Borkovec [-] , M. Kotásek [-] , J. Černý [-] , O. Talaš [-] (26. P. Hrbáček [-] ) , D. Horák [-] , R. Bužek [-] , D. Horák [-] , O. Křižka [-] , R. Hochman [-] , J. Kvaltin [-] (75. P. Lecián [-] )

TJ KOVO Ždánice
R. Ruban [-] - D. Horňák [-] , P. Klimek [-] (58. R. Doupovec [-] ) , F. Snášel [-] (90. J. Ondříšek [-] ) , D. Klíč [-] , P. Handlíř [-] (89. M. Pavlech [-] ) , P. Strmiska [-] , P. Ruban [-] , T. Komárek [-] (65. P. Čadílek [-] ) , P. Lánc [-] , P. Hrbotický [-]

ŽK: 68. J. Kvaltin - 43. P. Lánc , 60. P. Strmiska , 89. D. Klíč , 90. P. Hrbotický .
Hráči zápasu: M. Kotásek - R. Ruban , F. Snášel .
Místo: Kostelec. Počet diváků: 120. Rozhodčí: LIPÁR Antonín - STÁVEK Milan, ŠIMEČEK Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.