0:1
(0:0)
88. L. Toman
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 10:00

7.kolo, Jihomoravský | Hodonín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svatobořice vezou z Kozojídek všechny tři body


Branky


88. L. Toman
0

Nováček soutěže z Kozojídek přivítal na svém hřišti celek ze Svatobořic, který se v letošním ročníku Okresního přeboru rozhodl čeřit vody. Kozojídky si připsaly na domácí půdě první letošní prohru, když se dvě minuty před koncem utkání prosadil hostující Toman.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

Svatobořice zamířily do Kozojídek, které jsou velmi příjemným překvapením dosavadního průběhu soutěže. První poločas přinesl zajímavé momenty na obou dvou stranách, nicméně to byli domácí, kteří měli v prvním poločase mírnou převahu, kterou však nedokázali zúročit. Hosté vycházeli ze zabezpečené obrany, se kterou měli domácí borci problémy. Nicméně některá okénka v hostující obraně domácí využili, nikoliv však do gólové podoby. Největší šance prvního poločasu se tak zrodili až v jeho samotném závěru, kdy se nejprve hosté dostávali do zakončení, ale domácí brankář Grombíř včas vyběhnutím zasáhl a pak se prosadil na domácí straně Slovák, který si dokonce obešel i hostujícího brankáře, ale nedokázal zakončit. A tak se do kabin odcházelo za bezbrankového stavu 0:0.

Utkání rozhodl Luděk Toman

Ve druhém poločase převzali aktivitu hosté. Byli pohyblivější, rychlejší a dělali domácím zadákům obrovské problémy. V několika náznacích šancí hosty zastavil buď praporek pomezního rozhodčího anebo, a to především, vynikající Grombíř. Domácí Kozojídky se do šancí dostávaly sporadicky. A tak utkání rozhodla 88.minuta, ve které se z hranice velkého vápna prosadil hostující Luděk Toman a zajistil hostům všechny tři body. Pro domácí to byla první ztráta bodů na domácím hřišti.



Sestavy


SK Kozojídky
R. Grombíř [-] - J. Smištík [-] , J. Matuška [-] , J. Grabec [-] - T. Hanzelka [-] , J. Vitek [-] , V. Janíček [-] - O. Březina [-] - R. Slovák [-] (85. A. Tomčal [-] ) , T. Doupovec [-] , A. Špiruda [-] (46. D. Gloza [-] )

SK Spartak Svatobořice-Mistřín
F. Dvořák [-] - R. Valenta [-] , L. Lunga [-] (90. M. Navrátil [-] ) , P. Holub [-] , Z. Koch [-] , L. Toman [-] (90. L. Řihák [-] ) , Z. Pazderka [-] , D. Lunga [-] , J. Michna [-] , V. Hála [-] , J. Lunga [-]

ŽK: 75. J. Grabec - 70. V. Hála .
Místo: Kozojídky. Počet diváků: 150. Rozhodčí: ROTTER Karel - HÝBL Jiří, RIEDL Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.