3:1
(2:1)
66. D. Šenk
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:00

3.kolo, Moravskoslezský | Opava | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chvalíkovice doma udolaly Vávrovice


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prvních 20 minut rozhodlo

Už v 5. minutě zápasu se prokličkoval obranou hostí Adam Hendrych a nechytatelně zavěsil na 1:0. Zanedlouho konkrétně v 15. minutě našel specialista na dlouhé auty u domácích Daniel Hlaváč ve vápně Michala Beláse, který zvýšil na 2:0. Hned poté si vážně poranil koleno domácí útočník Jakub Lazecký a musel nuceně střídat. Tato změna výrazně zasáhla do koncepce domácích, protože až do konce poločasu si už nevytvořili nějakou kloudnou akci, ale hosté, kteří spoléhali na rychlé brejky, také neměli nějakou vyloženou šanci.

Nápor Chvalíkovic

Domácí začali 2. půli náporem a opět zahazovali jednu šanci za druhou. To, co dokázal zahodit domácí Denis Stoschek se jen tak nevidí. Z 3 metrů dokázal přestřelit úplně prázdnou branku soupeře. Poté ho následoval David Rozsíval, který se mohl brankáře zeptat, kam to chce umístit, ale vystřelil velice slabě a nepřesně. Domácí díky těmto neproměněným tutovkám, kdy mohli zápas definitivně rozhodnout, byli stále nervóznější a zbrklí v koncovce, když měli vystřelit, přihrávali, a když mohli přihrát, tak pálili neúčinně z 30 metrů. A tak se potvrdilo staré pravidlo - nedáš dostaneš, po minelách domácího stopera Pavelka a brankáře Arendáše hosté darovaným gólem snížili v 63. minutě za 2:1. Domácí vysvobodil až po přesném centru hlavičkou Michal Belás, kdy definitivně v 80. minutě rozhodl zápas a stanovil konečné skóre na 3:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chvalíkovice
Radomír Věntus (vedoucí): Místo pohodového zápasu, kdy jsme mohli po výborném úvodu navýšit skóre na minimálně čtyřbrankový rozdíl, jsme ze zápasu udělali drama a báli jsme se o výsledek. Tolik šancí, co jsme během celého podzimu zahodili je do nebe volající!!! Na druhou stranu je potěšitelné, že si tyto šance umíme v každém zápase vytvářet."

FK NOVA Vávrovice B
Přemysl Krčmařík ( trenér): Nezvládli jsme úvodní dvacetiminutovku. Po našich zbytečných chybách se domácí snadno dostali do dvougólového vedeni. V prvním poločase nám rychle přechody domácích do útoku dělaly značné potíže, ale ani my jsme nezůstaly pozadu když tvrdý projektil Vegela stěží brankář vyrazil. Za zmínku stojí i Šenkovy nůžky, které domácí stěží vykopávali z brankové čáry. Ve druhem poločase přibývalo brankových příležitosti na obou stranách, z jedné se nám podařilo snížit na 2:1. Hrálo se ze strany na stranu, když už jsme se nadechovaly k závěrečnému náporu a pokusu srovnat skore přišla standartní situace domácích a zvýšení na 3:1. Domácí si už výsledek pohlídali a k ničemu nás nepustily.



Sestavy


TJ Sokol Chvalíkovice
P. Arendáš [-] - D. Hlaváč [-] , D. Rozsíval [-] (88. L. Tvrdý [-] ) , M. Belás [-] , A. Hendrych [-] , D. Košťál [-] , P. Žiga [-] , V. Pavelek [-] , D. Heinz [-] , D. Stoschek [-] , J. Lazecký [-] (20. M. Sýkora [-] )

FK NOVA Vávrovice B
M. Bartusek [-] - R. Vegel [-] , D. Šenk [-] , P. Král [-] , L. Foltýn [-] (46. F. Mrusek [-] ) , J. Lichovník [-] , D. Klein [-] , P. Fifeger [-] , M. Schoppik [-] , M. Repaský [-] , R. Bartusek [-]

ŽK: 69. D. Rozsíval .
Hráči zápasu: A. Hendrych , M. Belás - M. Bartusek , J. Lichovník .
Místo: tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: HRUBÝ Václav - ROZSÍVAL Petr (N), MICHNA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Nejnovější události

M. Lhotský 20:16 17.8.2016 e

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku