0:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 16:30

5.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pustá Polom neměla žádnou šanci


Branky


25. J. Kuric , 38. P. Pizur , 90. J. Kuric
0

Budišov zatím letos nenašel přemožitelé. Jeho formu odnesla rezerva Pusté Polomi, které nedal Budišov praktický žádnou šanci. V dresu Budišova se o výhru zasloužila agilní dvojice Kuric a Pizur.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Budišov jasně kraloval

Borci z Budišova pokračují ve skvělých výkonech. Tentokrát bodově vyloupili Pustou Polom, které na jejich hřišti nedali žádnou šanci. V prvním poločase Budišov domácí družinu převyšoval ve všech směrech. Do vedení šli hosté zaslouženě v 25. minutě, kdy se dostal k míči Kuric. Jeho tečovaná střela pak nešťastně skočila před domácím brankářem Krystýnem přímo do sítě – 0:1. Pak zahodil šanci hostů Martin Pražák, když při samostatném nájezdu si obhodil brankáře Krystýna, ale míč směřující do prázdné branky vykopla domácí obrana. V 38. minutě zahrával Pizur rohový kop, který domácí brankář Krystýn podcenil, a míč skončil v síti domácí branky – 0:2. Pustá Polom se dostala k šanci až v 44. minutě, když střelu Schlossarka vyrazil brankář Krása před sebe, a dorážku pak Kunčík nasměroval opět do brankáře Krásy. 

Budišov si tři body pohlídal

Ve druhé půli se výkon domácích zlepšil. Vypracovali si i několik šancí, s jejichž zakončování ale byli na štíru. Šance zahodili Martin Kotala a Kňura. Budišov se také dostal k několika šancím. Střely Pizura, Kurice a Aleše Leváka však mířily vždy těsně vedle domácí svatyně. Definitivní tečku za zápasem přinesla 90. minuta, když Filip Pražák nasadil jesličky domácímu obránci, dalšího si obehrál a nezištně přihrál Kuricovi, který uzavřel skóre zápasu – 0:3. 



Ohlasy k zápasu


Sport-Club Pustá Polom B
Rostislav Halška (trenér Pustá Polom B): Budišov byl jednoznačně lepší. V první půli nám nedovolil prakticky nic. Ve druhé jsme se sice zvedli, ale i tak si Budišov v pohodě dokráčel ke třem bodům.

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Jaroslav Kostecki (Budišov n. B., vedoucí mužstva): Zaslouženě jsme vyhráli, protože jsme byli jasně lepším týmem. Druhou půli jsme sice začali laxněji, ale velmi brzo jsme se opět vrátili ke své hře, a zápas dovedli do vítězného konce.



Sestavy


Sport-Club Pustá Polom B
M. Krystýn [-] - P. Kňura [-] , P. Sláma [-] , D. Kubala [-] (55. A. Biel [-] ) , P. Bubík [-] - J. Hendrych [-] , M. Kotala [-] , J. Bruna [-] , M. Kunčík [-] - D. Schlossarek [-] , V. Hendrych [-]

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
A. Krása [-] - T. Skácel [-] , L. Marek [-] , I. Hasala [-] , M. Marek [-] - E. Levák [-] , P. Pizur [-] (75. F. Pražák [-] ) , J. Kuric [-] , M. Pražák [-] (65. O. Martynek [-] ) , J. Vondrouš [-] - O. Veliký [-] (62. A. Levák [-] )

ŽK: 89. J. Bruna .
Hráči zápasu: M. Krystýn - T. Skácel .
Místo: tráva B. Počet diváků: 45. Rozhodčí: Václavík Josef - Hrubý Václav, Žurek Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.