1:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 16:30

5.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jakartovice vykradly Malé Hoštice


Branky


0

Malé Hoštice překvapivě zaváhaly s Jakartovicemi. Pokořil je dvěmi góly Michal Janech, který ještě v loňské sezóně hájil branku Jakartovic. Jakartovice opět ukázaly, že se jim hraje líp na hřištích soupeře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sváček vstřelil svůj premiérový gól za Jakartovice

Domácí Malé Hoštice si chtěli po nepříliš povedeném výkonu proti Slavii Opava napravit reputaci. Proti domácí družině se postavil mančaft z Jakartovic, kterému to ale jde lépe na hřišti soupeřů. Jakartovice tuto skutečnost dokázaly i na hřišti favorizovaných Malých Hoštic. V první poločase byli lepším týmem hosté z Jakartovic. Byli klidnější, pohyblivější. Zůstala však jen jedna slabina, a to neproměňování šancí. Nejvíce v tomhle směru vynikal Urban. Co mu ale nevycházelo střelecky, to doháněl přihrávkami a potvrdil to i tím, že nahrál na všechny tři branky. Tu první Sváčka vyšperkoval parádní nahrávkou, kdy završil kombinaci po linii Gaži-Postřimovský-Urban-Sváček – 1:0. To vše se událo ve 23. minutě zápasu. O deset minut později nevyužil své sólo Urban. Domácí mohli srovnat na konci poločasu. Blaga nejdříve napálil hostujícího brankáře Kareše. A z následného rohu zamířila jeho střela z 15 metrů těsně vedle.

Zápas rozhodl přeškolený brankář Janech

Druhý poločas byl ze začátku vyrovnaný. Domácí chtěli co nejdříve vyrovnat a to se jim i povedlo v 49. minutě. Odražený míč po standardce nevídaným způsobem trefil Xenitidis z dvaceti metrů tak, že se zastavil až v síti – 1:1. Radost domácím vydržela ale jen tři minuty. Po výkopu šel do souboje s domácími beky Malohlavou a Kurzicou důrazně Urban. Vybojoval na hranici velkého vápna míč pro Janecha a ten zkušeně pravou šajtlí obstřelil domácího brankáře – 1:2. Domácí se snažili vyrovnat. Dvě šance zahodil Blaga. Hosté nadále hrozili z nebezpečných brejků. Výsledek pečetil sedm minut před koncem opět Janech, který zužitkoval práci Urbana proti třem obráncům a levačkou prostřelil domácího strážce svatyně – 1:3.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Malé Hoštice
Roman Grygarčík (trenér Malé Hoštice): V prvním poločase se oba soupeři oťukávali. Hosté se ujali vedení šťastnou brankou. Ve druhé půli jsme změnili sestavu a vyrovnali na 1:1. Pak jsme po chybách v obraně inkasovali dva góly. Ke konci zápasu jsme sice tlačili hosty, ale opět jsme umřeli na proměňování šancí.

FK Jakartovice
Karel Balcar (vedoucí mužstva Jakartovice): Konečně Jakartovičtí fotbalisté ukázali, že hrát fotbal umí a snad tento trend bude pokračovat.



Sestavy


TJ Slavia Malé Hoštice
M. Slíž [-] - M. Malohlava [-] , P. Benek [-] (31. A. Groman [-] ) , D. Kurzica [-] - P. Mlýnek [-] , E. Klinger [-] (39. I. Xenitidis [-] ) , M. Thiemel [-] (46. J. Grygarčík [-] ) , R. Blaga [-] , M. Staníček [-] - O. Šafarčík [-] , J. Chřibek [-]

FK Jakartovice
A. Kareš [-] - M. Janech [-] , O. Šimon [-] (70. R. Kaštovský [-] ) , M. Poštulka [-] - K. Postřimovský [-] (61. K. Török [-] ) , M. Gaži [-] , T. Kukol [-] (46. J. Hlaváč [-] ) , J. Pekárek [-] (20. M. Sváček [-] ) , J. Hlaváč [-] , D. Stanke [-] - R. Urban [-]

ŽK: 30. D. Kurzica - 55. R. Urban .
Hráči zápasu: M. Janech .
Místo: tráva. Rozhodčí: Komárek Milan - Pivovarčík Miroslav, Válek Jaromír..

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.