Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:00

7.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stěbořice ubojovaly výhru


Branky


0

I Stěbořice začínají pomalu potvrzovat roli jednoho z favoritů okresního přeboru. V utkání s Vřesinou si připsaly vydřené tři body, které je v tabulce katapultovaly na dohled čela tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stěbořice daly o jednu branku víc

V bojovném utkání si připsaly Stěbořice tři body do tabulky soutěže. Domácí opět nastoupili v brance se záložníkem Martinem Otipkou. V první půli se odehrával vcelku vyrovnaný zápas. Už v 17. minutě se zranil domácí špílmachr Michal Jamnický. Stěbořice šly do vedení v 27. minutě, když se  Ondřej Šmalec zmocnil ve středu hřiště balónu. Svou přihrávkou vysunul za hostující obranu Romana Kokoška, který podél brankáře Jakuba Lamparta umístil míč do sítě - 1:0. Hosté srovnali skóre zápasu v 32. minutě, když po rohu zametl míč hlavou do branky Petr Koval - 1:1. V 39. minutě nastřelil z pravé strany spojnici branky Jakub Fiedler. Vyražený míč neodklidila hostující obrana do bezpečí a  Tomáš Dietrich zasunul míč do branky - 2:1. Do kabin tak odcházela s jednobrankovým náskokem domácí družina. 

Stěbořice těsné vedení udržely

Vstup do druhé půle měli lepší hosté. V 47. minutě využil zaváhání domácího brankáře Martina Otipky Bruno Antonín, ke vstřelení vyrovnávací branky - 2:2. Domácí strhli opět vedení na svou stranu o pět minut později, když chybu hostujícího brankáře Jakuba Lamparta se stoperem využil Roman Kokošek. Ten mezi ně vběhnul, zmocnil se balónu, který zavěsil do prázdné branky - 3:2. Vřesina se v dalším průběhu utkání snažila o vyrovnávací branku. Dostala se pouze k několika standardkám a závarům z rohových kopů. Domácí naopak hrozili z rychlých brejků, kterým však chyběla finální fáze. Stěbořice tak slavily vydřenou výhru.

Foto zdroj: https://www.facebook.com/ondys.photo



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stěbořice
Milan Hanslík (trenér Stěbořice): Soupeř byl docela nepříjemný. My jsme se museli vyrovnávat s jeho tvrdostí. Obě branky jsme nabídli soupeři svými chybami. Byli jsme však fotbalovější a vyhráli zaslouženě.

TJ Vřesina
Martin Boháč (Vřesina, kapitán): V prvním poločase se hrál vcelku vyrovnaný fotbal. Spíš než se hrálo, tak se mluvilo. Všechny góly jsme v podstatě nabídli domácí sami. Ve druhé půli jsme na ně vlítli, a srovnali skóre. Pak jsme dostali třetí branku a naše snaha o srovnání už k ničemu nevedla.



Sestavy


TJ Sokol Stěbořice
M. Otipka [-] - M. Kokeš [-] , M. Paleta [-] , M. Fiedler [-] , O. Šumbera [-] (88. K. Havlásek [-] ) - D. Burda [-] , J. Fiedler [-] (74. F. Otipka [-] ) , M. Jamnický [-] (17. L. Burda [-] ) , O. Šmalec [-] - R. Kokošek [-] (65. M. Josefus [-] ) , T. Dietrich [-]

TJ Vřesina
J. Lampart [-] - R. Koval [-] (84. M. Gajda [-] ) , O. Kocián [-] , V. Čech [-] , P. Strakoš [-] - F. Rončka [-] (39. B. Antonín [-] ) , V. Kocian [-] , M. Boháč [-] , P. Koval [-] - T. Pientka [-] (76. M. Kolařík [-] ) , P. Boček [-]

Hráči zápasu: O. Šumbera , R. Kokošek - P. Koval .
Místo: tráva. Počet diváků: 75. Rozhodčí: Václavík Josef - Šimon Aleš, Pola Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.