2:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jakartovice rozhodly o výhře v samém závěru


Branky


0

Vávrovice velmi brzy vedly, ale Jakartovice dokázaly utkání ve druhé půli otočit a připsat si do tabulky tři body, které je katapultovaly na 4. místo v tabulce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vávrovice měly lepší vstup do zápasu

Už ve 3. minutě se hosté ujali vedení, když se roh Davida Kříže odrazil k Janu Schneiderovi, který z hranice šestnáctky i s pomocí teče umístil míč do brány - 0:1. Domácí byli otřeseni a téměř dvacet minut se vzpamatovávali z úvodního šoku. Hosté byli rychlejší a důraznější. Další šanci zahodil v 17. minutě Jan Lichovník, který svou střelu zamířil těsně vedle. Postupem času se hra vyrovnávala, ale vše se odehrávalo většinou mezi šastnáctkami. Ke konci poločasu se dostal ke slovu pan rozhodčí, kdy domácím pomohl svým špatným posouzením střetu hostujícího útočníka Jakuba Skalíka a domácího obránce. Faul na Skalíka vytáhl z pokutového území domácích před jejich šestnáctku a Filip Mrusek z přímého kopu trefil jen zeď.  I proto hosté nešli do kabiny s  větším vedením.

Jakartovice otočily skóre

 Ve druhé půli Jakartovice začali hrát aktivně a za pět minut bylo vyrovnáno. Michal Janech ustal těžký souboj na hranici šestnáctky a pohodlně vsítil první domácí branku - 1:1. Od toho okamžiku se na hřiště vloudila i nervozita a emoce. Za hosty zahodil dvě šance Filip Mrusek. Hra se ze strany Jakartovic pomalu uklidnila a vše se schylovalo ke konečnému náporu. Ale stereotypní nakopávání úspěch nepřineslo a proto trenér pět minut před koncem vystřídal střelce vyrovnávací branky Michala Janecha za žolíka Miroslava Sváčka a ten opět nezklamal. Díky svému důrazu vybojoval v poslední minutě na hranici pokutového území hlavičkový souboj, míč propadl k Jakubovi Hlaváčovi a ten nekompromisně rozhodl zápas - 2:1.



Ohlasy k zápasu


FK Jakartovice
Karel Balcar (Jakartovice, vedoucí mužstva): Tyhle tři body jsou velmi cenné a rozhodli o tom, že Jakartovice mohou zbytek podzimu odehrát v pohodě. Každý další vybojovaný bod v posledních třech zápasech bude vítaným bonusem k současnému stavu.

FK NOVA Vávrovice
Martin Greipel (Vávrovice, trenér): Začali jsme dobře a brzo vedli. Pak jsme zahodili několik šancí. Ve druhém poločase jsme dostali spornou branku na 1:1. V poslední desetiminutovce jsme hru zbytečně otevřeli a inkasovali rozhodující branku.



Sestavy


FK Jakartovice
A. Kareš [-] - D. Stanke [-] (80. K. Török [-] ) , O. Šimon [-] (64. D. Filip [-] ) , R. Holub [-] , M. Poštulka [-] - J. Pekárek [-] (64. A. Kreisl [-] ) , M. Gaži [-] , J. Hlaváč [-] , T. Kukol [-] (46. K. Postřimovský [-] ) - R. Urban [-] , M. Janech [-]

FK NOVA Vávrovice
P. Košárek [-] - J. Schneider [-] , J. Lichovník [-] , J. Laifert [-] , O. Levák [-] - J. Morbitzer [-] , R. Schreiber [-] (79. A. Gebauer [-] ) , D. Kříž [-] , J. Morisch [-] - F. Mrusek [-] (89. M. Schoppik [-] ) , J. Skalík [-]

ŽK: 60. M. Janech , 60. O. Šimon - 42. R. Schreiber , 51. P. Košárek .
Hráči zápasu: A. Kareš , J. Pekárek , J. Hlaváč - J. Morbitzer .
Místo: tráva. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.