2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 17:00

3.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tichá ovládla první derby v sezóně


Branky


11. R. Sládeček , 40. O. Švrček (p.)
0

Fotbalistům Tiché se vstup do nové sezóny vydařil. Po vítězství v Jeseníku dokázali v prvním domácím utkání rovněž naplno bodovat proti sousedním Vlčovicím. Brankou se na vítězství podílela opora defenzívy Bačova týmu Radim Sládeček 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Využité standartky

Vstup do zápasu měli lepší hosté, kteří se po pár vteřinách hry dostali k zakončení, nicméně střela Světlíka mířila hodně mimo. Ve třetí minutě mohli naopak skórovat domácí, jenže po rohovém kopu Dvořáka orazítkoval Ondřej Švrček pouze tyč za bezmocným Sokolovským. Přesto se na úvodní branku utkání nečekalo příliš dlouho. V jedenácté minutě zahrávala Tichá druhý rohový kop a tentokrát už z něj udeřilo. Dvořák posadil míč přesně na hlavu zcela nepokrytého Sládečka a ostřílený zadák poslal míč neomylně do odkrytého koutu branky – 1:0. Hned po rozehrávce se do šance probíjel Ondřej Švrček, ale na poslední chvíli byl zblokován vracejícím se Veličkou. Hosté zahrozili až po dvaceti minutách hry, kdy z dobré práce Kamila Harabiše těžil Klos. Jeho střelu ze sedmi metrů ale dokázal Pikulík zlikvidovat. Ve 34. minutě si hosté vypracovali další šanci. Kanonýr Světlík se po autu se štěstím procpal přes Sládečka a  snažil se přelobovat  Pikulíka,  tichavský strážce ale celou situaci ustál a míč bezpečně lapil do svých rukavic.A tak udeřila opět Tichá. Suchomel vybojoval ve vápně míč, načež byl sražen hostujícím kapitánem Jalůvkou. Míč si vzal Ondřej Švrček, jenž pokutový kop bezpečně proměnil. Sokolovský sice vystihl směr střely, ale po ráně domácího forvarda se natahoval marně – 2:0. První polovinu utkání uzavřela šance hostů. Po brejku a centru Názalaníka se k zakončení protlačil Polášek, jehož nepřesnou střelu se snažil doklepnout za brankovou čáru Svěltík, avšak ze čtyř metrů trefil hlavou pouze tyč.

Domácí výkon graduje, branka však už nepřichází

Krátce po změně stran mohli domácí přidat třetí branku, ale Ondřej Švrček byl v úniku faulován a následný přímý kop poslal kapitán Petřík přímo do náruče Sokolovského. V následující minutě pálil uvnitř vápna Suchomel, ale ani jeho střela hostujícího gólmana nepřekvapila. Tichavjané byli ve druhé části výrazně lepším celkem a svého soupeře vůbec nepouštěli na dostřel. Pikulíka tak paradoxně nejvíce ohrozil spoluhráč Petřík, od jehož hlavy zamířil míč přímo do horního růžku. Domácí brankář byl ale u své levé tyče včas a nebezpečí zažehnal. Důležitý moment nastal v 64. minutě. Suchomelův nákop posunul Houšťava do běhu O. Švrčkovi, jenž postupoval sám na Sokolovského, jenže proti byl Lichnovský, jeho zákrok byl včak za hranici pravidel a následovala i červená karta. Hráči Vlčovic ani v oslabení neskládali zbraně, ovšem Tichavjané si výsledek s přehledem hlídali a sami naopak mohli své vedení několikrát navýšit. Šance Petříka, Houšťavy či Ondřeje Švrčka ale zůstaly nevyužity. Derby tedy nakonec skončilo vítězstvím Tiché v poměru 2:0.



Ohlasy k zápasu


SK Tichá
Trenér René Bača : Utkání jsme zvládli a jsem spokojen jak týmovým, tak i s individálními výkony hráčů, kteří si věřili v soubojích jeden na jednoho a dva na dva. Měli jsme i nějaké nevynucené chyby, ale tým hrál velmi dobře a to mě těší. Těší mě, že se můžeme opřít o zkušené Pikulíka se Sládečkem, vedle kterých rostou a učí se naši mladší hráči. Jsem rád, že se nám vydařil vstup do sezóny, ale musíme vytvat a poctivě pracovat dále.:




Sestavy


SK Tichá
V. Pikulík [-] - R. Sládeček [-] , T. Tománek [-] , R. Švrček [-] , L. Petřík [-] - V. Suchomel [-] , L. Piskoř [-] (64. M. Tománek [-] ) , D. Fajčák [-] , J. Dvořák [-] (73. P. Zdarsa [-] ) - D. Houšťava [-] (84. P. Vrána [-] ) , O. Švrček [-] (90. A. Le [-] )

FC Vlčovice - Mniší
I. Sokolovský [-] - M. Světlík [-] , R. Jalůvka [-] , L. Názalaník [-] , R. Klos [-] (81. O. Slezák [-] ) , J. Jalůvka [-] (75. P. Balatka [-] ) , L. Polášek [-] , K. Harabiš [-] (46. E. Tvardek [-] ) , L. Velička [-] , A. Kordoš [-] (62. M. Kahánek [-] ) , J. Lichnovský [-]

ŽK: 55. O. Švrček , 59. D. Fajčák , 72. L. Petřík - 43. A. Kordoš , 46. E. Tvardek , 72. J. Jalůvka . ČK: 63. J. Lichnovský .
Hráči zápasu: R. Sládeček .
Místo: tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: OPĚLA Robin - KOLARSKÝ Michal, PARGAČ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.