Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

3.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bordovice v závěru bránily vítězství


Branky


0

Utkání dvou rozdílných poločasů, tak by se dal shrnout tento zápas, když nakonec šťastnějšími zůstali svěřenci domácího trenéra Pítra.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bordovický gólový koncert

 Na začátku zápasu domácí zvládli zastavit několik nebezpečných akcí hostů po pravé straně, takže nic nenasvědčovalo tomu, že by oderští měli do poločasu čtyřikrát inkasovat. Bordovičtí poprvé skórovali v 19. minutě, kdy Kovařík rozehrál trestný kop na  Blažka a ten nezaváhal. Druhá branka padla opět po trestňáku výborně hrajícího Kovaříka a tentokrát zakončoval z náběhu Raška. Minutu poté zvýšil na rozdíl tří branek Melčák V., který zužitkoval Rajnochovu přesnou přihrávku před bránu. Hosté snížili v závěru poločasu Murínem, který se prosadil po divokém závaru a několika zakončeních. To však ještě nebylo v prvním dějství vše, protože v poslední minutě přišlo uklidnění po rohu Melčáka, následné hlavičce Blažka a gólové dorážce Nárožného. 

Branková stíhačka Oder

Druhý poločas zvládly lépe Odry. Domácí možná přepálili začátek a po pauze jako by jim rychleji ubývali síly, čehož hosté využili a dovedli zápas až do dramatické koncovky. Hrdinou Oder byl střelec jejich dvou branek Lubomír Maléř, ale bohužel pro hosty to nestačilo ani na bod.

 

 



Ohlasy k zápasu


Sokol Bordovice
Jan Pítr - trenér: po výborném prvním poločase, jsme v závěru odešli trochu kondičně, ale hráčům děkuji za předvedený výkon a výhra je zasloužená:




Sestavy


Sokol Bordovice
M. Turoň [-] - V. Melčák [-] (83. T. Petrovič [-] ) , V. Matúš [-] (55. J. Peťko [-] ) , R. Raška [-] , R. Blažek [-] , J. Klos [-] , P. Rajnoch [-] , J. Nárožný [-] (70. R. Černoch [-] ) , P. Vaněk [-] , P. Kaša [-] , R. Kovařík [-]

TJ Odry
R. Mališ [-] - E. Chuděj [-] , P. Chuděj [-] (23. P. Essler [-] ) , L. Hurta [-] , F. Veselý [-] (58. J. Rybařík [-] ) - L. Maléř [-] , J. Konrád [-] , J. Káňa [-] (46. J. Břuštík [-] ) , D. Frais [-] - F. Murín [-] - J. Zapletal [-]

ŽK: 73. L. Hurta .
Hráči zápasu: R. Kovařík .
Místo: tráva. Počet diváků: 65. Rozhodčí: HRŇA Petr - PALA Mojmír, SEIDLER René.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.