1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 17:00

3.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Spálov doma zdolal silný Libhošť


Branky


0

Oba týmy v prvním kole zvítězily a očekávání zajímavého utkání na horké půdě Spálova se vyplnilo. Hosté i přes herní převahu prohráli gólem Klevara z osmé minuty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá branka domácích

Domácím, kteří nastoupili v nekompletní sestavě se skvěle vydařil úvod utkání, když už v osmé minutě zúročil přihrávku Karla Popa kapitán Ondřej Klevar a přesně mířenou ranou z dvaceti metrů vstřelil gól, který jak se později ukázalo byl jediný a vítězný. Ovšem celý první poločas se nesl ve znamení oboustraně útočného fotbalu, ve kterém se rodily šance za šancí. O největší vzruch se bohužel přičinil hlavní rozhodčí Poledník, který krátce před přestávkou nejen, že přehlédl přestupek hostů, ale nereagoval ani na signalizaci pomezního rozhodčího a nechal pokračovat ve hře, která skončila až vstřelením branky hostujícím celkem. Rozhodčí Poledník až následně konzultoval situaci se svým kolegou, gól Libhoště neuznal a naopak správně nařídil standartní situaci ve prospěch domácích, což se samozřejmě setkalo s nevolí soupeře.

 

Tlak Libhoště změnu skóre nepřinesl

Do druhého poločasu vstoupily oba celky s některými změnami v sestavě, ale dále se hrál oboustraně útočný fotbal s velkými šancemi, v nichž exceloval především hostující brankář Martinovský. Po hodině hry došlo ve vývoji hry ke změně, hosté přidali na intenzitě, začali domácí zcela přehrávat , vytvářeli si trvalý tlak, ale obrana domácích, ve které svým výkonem dominoval Tadeáš Chuděj odolalávala až do konce utkání. O další sporný moment se v 80. minutě postaral právě Chuděj, jehož hraní rukou v pokutovém utkání, sudí neposoudil jako nedovolené, což přispělo k lehce vyhrocenému závěru utkání, které bylo i přes jedinou vstřelenou branku velmi zajímavé.   



Sestavy


TJ Spálov
J. Jurošek [-] - M. Anděl [-] , J. Kostka [-] , V. Maršálek [-] - M. Baláž [-] (46. L. Šima [-] ) , V. Král [-] , O. Klevar [-] , M. Ondřej [-] (46. P. Pop [-] ) , T. Chuděj [-] - R. Ambrož [-] , K. Pop [-] (74. T. Neckář [-] )

FC Libhošť
P. Martinovský [-] - P. Pojezdala [-] , J. Závodný [-] (68. L. Dědík [-] ) , J. Bednář [-] , D. Symerský [-] , J. Kupčák [-] (46. T. Juřena [-] ) , J. Čapka [-] (72. R. Trojan [-] ) , T. Blažek [-] , J. Jachník [-] , Z. Palička [-] , D. Velart [-]

ŽK: 90. T. Neckář - 52. J. Čapka , 75. R. Trojan , 87. P. Pojezdala .
Hráči zápasu: O. Klevar , V. Král - J. Čapka , P. Martinovský .
Místo: Spálov. Počet diváků: 170. Rozhodčí: POLEDNÍK Radek - CHÝLEK Martin, VRANAY Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.