Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 17:00

3.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Starý Jičín smetl Kozlovice


Branky


0

Úvod sezóny se nese ve Starém Jičíně ve velké střelecké formě, po čtyřech vstřelených gólech v prvním kole, pokračovali ve stejném trendu i v domácím utkání s Kozlovicemi, které si odvážejí debakl 5:0. Domácí udělali v sestavě několik změn, vydařil se jim úvod utkání, když vstřelili rychlé góly a neškodné Kozlovice prakticky za celý zápas k ničemu vážnému nepustili. Dvěma góly se blýsknul Jakub Hanzelka, který stejně jako Michael Kotešovec skóroval i v prvním kole.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Starý Jičín
Tomáš Vyhlídal - trenér: V minulém utkání jsme čtyřikrát inkasovali, proto jsme chtěli přidat v defenzívě, ale naopak neubrat v ofenzívě a obojí se povedlo, i když soupeř nás příliš neohrožoval. Druhý poločas se už jen dohrával, čehož jsme využili k většímu počtu střídání a přidali ještě jednu branku. S výkonem týmu jsem velmi spokojen.:




Sestavy


FK Starý Jičín
V. Janyška [-] - M. Podešva [-] (42. P. Janovský [-] ) , M. Matoušek [-] (62. D. Hatlapatka [-] ) - M. Kotešovec [-] (74. T. Kremel [-] ) , D. Petr [-] , Z. Barvenčík [-] (72. A. Kotešovec [-] ) , L. Bajer [-] - J. Hanzelka [-] , F. Bartoň [-] , P. Čapka [-] (60. P. Janyška [-] ) - M. Šrom [-]

FC Kozlovice
P. Chlebek [-] - F. Závodný [-] (62. R. Mališ [-] ) , P. Hruška [-] , F. Kocián [-] - V. Dudek [-] , P. Eliáš [-] , J. Vašenda [-] , M. Vyvial [-] (12. R. Ermis [-] ) , M. Bednář [-] - J. Harabiš [-] , M. Krpec [-] (66. O. Holub [-] )

ŽK: 38. D. Petr - 66. R. Ermis .
Hráči zápasu: J. Hanzelka .
Místo: tráva. Počet diváků: 170. Rozhodčí: PALA Mojmír - MATUŠKA Radek, BARTOŠ Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.