0:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

4.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další čtyřka pro Kopřivnici


Branky


0

Jen týden měli fotbalisté Kopřivnice nato, aby se otřepali z porážky 4:0 z Hukvald, jenže sobotní zápas jim žádnou změnu k lepšímu nepřinesl. Soupeř z Kateřinic je na vlastním hřišti smetl stejným rozdílem. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kateřinice odjížděly k tomuto utkání s určitými obavami,jelikož proti minulému utkání doma s Mořkovem chyběli 4 hráči /Lys D.a bratři Paulusové pro zranění a stoper Makuch je na dovolené/. Začátek utkání ukazoval nesehranost hostí a mírnou převahu v poli si vytvářeli domácí,kteří měli první šanci v 5.minutě, po rohu se dostal k míči nekrytý Štěpán,ale netrefil branku. Ve 14.minutě musel opustit hřiště zraněný Brus,kterého nahradil Lys P..Došlo k přeskupení sestavy a tato změna byla prospěšná.Hosté se více osmělovali a dostávali se i do příležitosti.V 19.min.po chybě golmana domácích byl v šanci Koprajda a ve 24.minutě po rohu z pravé strany hlavou vstřelil první gol nekrytý Tyleček. Domácí ve snaze vyrovnat se vrhli do útoků,měli šance,z nichž největší ve 30.minutě, ve skrumáži nebyli schopni trefit skoro prázdnou branku.Konec první půle rozhodl prakticky celé utkání. Hosté dvakrát udeřili do odkryté obrany. Ve 43.minutě po krásném pasu Richtera J. Marsina prostřelil brankáře domácích a v poslední minutě opět Marsina po chybě domácí obrany s podobné vzdálenosti vstřelil třetí gol. Druhý poločas začal šancí domácích,na kterou odpověděli hosté šancí Tylečka,který opět hlavou po rohu přestřelil.V dalších šancích byl domácí kapitán  Mička,ale ani jemu se nepodařilo trefit branku z nadějných pozic.V 71.minutě definitivně rozhodl čtvrtou brankou Richter L.,opět po chybě domácí obrany a hezké akci hostí.Zbytek zápasu se nesl ve znamení mnohých střídání a odehrával se většinou ve středu hřiště.

Kateřinice si po ztrátě doma remízou s Mořkovem tímto vítězstvím hodně polepšili, naopak situace Kopřivnice je špatná. Po třech kolech nula bodů,skore 1:11 a v tabulce pravdy minus 6 bodů.


Sestavy


FC Kopřivnice
M. Čech [-] - R. Březina [-] (46. J. Okřesík [-] ) , D. Hruška [-] , R. Petráš [-] (79. V. Machciník [-] ) , T. Nenutil [-] - M. Štěpán [-] , M. Mička [-] , V. Pala [-] , T. Fendrich [-] - P. Střelec [-] (46. P. Mocek [-] ) , R. Hanzelka [-] (60. M. Krysmánek [-] )

TJ Sokol Kateřinice
D. Rubina [-] - J. Brus [-] (15. P. Lys [-] ) , D. Marsina [-] (81. J. Tyleček [-] ) , M. Bajer [-] , J. Janeček [-] , O. Koprajda [-] , J. Tyleček [-] , T. Bittala [-] , J. Obsadný [-] , J. Richter [-] , L. Richter [-]

ŽK: 31. T. Fendrich , 41. M. Štěpán , 49. P. Mocek , 56. T. Nenutil , 74. R. Petráš - 35. J. Tyleček , 66. L. Richter .
Místo: tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: FANC Josef - DUDEK Rostislav, KUBÁNEK Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.