3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 17:00

4.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jeseník poprvé vítězně


Branky


0

Domácí, kteří stále postrádají šest zraněných hráčů z jarní sezóny, se poprvé pod vedením Jaroslava Šestáka dočkali vítězství. V dramatickém utkání se o to nejen góly, ale i výkonem velkou měrou přičinil Lukáš Burget .

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod v režii hostů

I když do první šance se dostal hned z kraje utkání domácí Tobola, nebezpečnější a aktivnější byli v první půli svěřenci hostujícího trenéra Pítra. Nejprve o sobě dali vědět Nárožný s Kašou, ale jejich zakončení skončilo na břevně Machačovy branky. V patnácté minutě vyrobil domácí Goláň hrubku ve středu hřiště, čehož využil velmi dobře hrající  Blažek a přesnou přihrávkou našel neobsazeného Nárožného, který otevřel skóre. Možná klíčový moment přišel ve dvacáté minutě, protože vedení hostům vzal poměrně rychle po standartní situaci Polóniy. Hra se poté vyrovnala, domácí začali mít navrch ve středu hřiště a hrozili ze standartek, přesto to mohl být opět hostující Blažek, který mohl po svých dvou střelách otočit stav ve prospěch hostů, ale netrefil přesně.   

Burget dotlačil svůj tým k prvnímu vítězství

Druhá půle se dlouho vyznačovala sice vyrovnanou hrou, ale plnou nepřesností a ztrát. Bylo cítit jak obě mužstva chcou strhnout vedení na svou stranu a tak byl k vidění spíše boj než pohledný fotbal. Šanci jít opět do vedení odmítl střídající Peťko jehož uvolnil Matúš, a tak přišla 76. minuta, rychlý únik po křídle domácího Toboly a zakončení neúnavného Burgeta, který střelou na zadní tyč otočil skóre ve prospěch Jeseníku. Hosté potom vyvinuli větší tlak, ale z několika rohů a přímých kopů již nic nevytěžili. Pět minut před koncem přidal gólovou pojistku opět Burget, když využil Goláňovu přihrávku po chybné rozehrávce hostů. Jeseník se tak dočkal prvních tří bodů této sezóny.   

 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Jeseník nad Odrou
Libor Macháč, vedoucí týmu: Hráčům patří velký dík za přístup a nasazení v počasí v jakém se hrálo. Dnes už byl znát pokrok v naší hře a věřím, že se brzy vrátí někdo ze zraněných hráčů, abychom už v příštím zápase ve Spálově nebyli bez šancí na bodový zisk.:

Sokol Bordovice
Jan Pítr, trenér: Utkání jsme měli dobře rozehrané a vytvořili jsme si i více nebezpečných situací než domácí, ale rozhoda vyšší kvalita v zakončení, v tom nás domácí předčili:



Sestavy


TJ Slavoj Jeseník nad Odrou
L. Macháč [-] - M. Vavřík [-] (87. T. Rovenský [-] ) , J. Goláň [-] , L. Burget [-] , J. Tobola [-] (84. S. Khrapach [-] ) , L. Lušovský [-] (89. B. Fedorov [-] ) , D. Novotný [-] (90. M. Shevchenko [-] ) , L. Polónyi [-] , V. Klopštok [-] , P. David [-] , D. Shaparenko [-]

Sokol Bordovice
M. Turoň [-] - V. Melčák [-] (54. J. Peťko [-] ) , V. Matúš [-] (68. T. Petrovič [-] ) , R. Raška [-] , R. Blažek [-] , J. Klos [-] , P. Rajnoch [-] , J. Nárožný [-] , P. Vaněk [-] , P. Kaša [-] , R. Kovařík [-]

ŽK: 46. L. Burget , 55. M. Vavřík - 38. R. Blažek , 53. P. Kaša , 90. J. Klos .
Hráči zápasu: L. Burget .
Místo: tráva. Počet diváků: 150. Rozhodčí: BARTOŠ Ivan - BRABEC Roman, ŽÁČEK Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.