2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 17:00

4.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tichá potřetí vítězně a už vede tabulku


Branky


0

Bačův tým chytl úvod sezóny a po třech kolech vede tabulku bez inkasované branky. Kromě výborné defenzívy týmu, drží celek Tiché opora v brance Vlastimil Pikulík.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbal mezi šestnáctkama

Pokud se diváci těšili na atraktivní podívanou, byli v prvním dějství zklamáni! Hosté, kteří se opírají o celou řadu kvalitních hráčů se zkušenostmi z vyšších soutěží, byli po většinu první části více na míči, ovšem k vidění byla za tropického počasí zejména bitva mezi šestnáctkami. Za zmínku tedy stojí pouze pokusy hostujícího kapitána Lebicy. S první ránou si poradil Pikulík, druhou poté srazil jen těsně mimo tři tyče Sládeček. Po rohu hlavičkoval v záklonu znovu Lebica, domácí strážce si šel pro vysoký míč, ale byl přitom faulován, takže následně vstřelený gól nemohl být uznán. Tichavjané v prvním dějství zbytečně kazili, nedokázali podržet míč a jen díky poctivému defenzivnímu výkonu drželi naději na vynikající výsledek. V závěru poločasu se dvakrát ukázal Besta, jenže ani jeho aktivita branku nepřinesla a do kabin tak oba celky odcházely za bezbrankového stavu.

Góly domácích a marný tlak Jistebníku

Po změně stran viděli diváci mnohem lepší podívanou. V 60. minutě se navíc měnilo skóre. Radim Švrček rozehrál z poloviny hřiště standardní situaci, míč si narazil s Martinem Tománkem a následně přesným centrem našel volného bratra Ondřeje, jenž s pomocí břevna poslal míč do sítě – 1:0. Také druhé brance předcházel faul na polovině hřiště. Sládeček poslal dlouhý centr do velkého vápna na Houšťavu, jenž byl přidržen protihráčem. Zatímco mladý forvard Tiché reklamoval faul, dobíhající Martin Tománek celou situaci dohrál a po dorážce pohotového Suchomela vedli domácí 2:0. Tichavjané byli v tomhle období lepším celkem, problémy hostující defenzivě dělal především Ondřej Švrček. Dvakrát dokonce postupoval sám na Krayzla, nicméně nabídky brankáře Pikulíka a Martina Tománka v gól nepřetavil, když ztroskotal na zkušeném strážci jistebnického brankoviště. Důležitý moment se udál v 75. minutě, kdy byl neúmyslně trefen Fajčák, který byl s krvavým zraněním na hlavě transportován do nemocnice. Jistebník vrhl veškeré síly do ofenzivy a domácí dostal v posledních patnácti minutách pod obrovský tlak. Jako první se středem hřiště probil Zdeněk Kadlčák. A to až před Pikulíka, ten však souboj tváří v tvář zvládl a reflexivním zákrokem odmítl snížení. Hned v následující minutě protáhl tichavského strážce střelou zpoza vápna Babušík, jehož pokus vytáhl Pikulík na rohový kop. V 88. minutě vystihl Lebica rozehrávku Tiché, aby posléze vybídl ke skórování Bestu, ale ani on sám před Pikulíkem neuspěl. Tichavjané tedy závěrečný tlak Jistebníku ustáli a potřetí v sezoně se mohli radovat z tříbodového zisku, jenž je posunul až do samotného čela tabulky!



Ohlasy k zápasu


SK Tichá
René Bača, trenér: „Soupeř byl od první minuty lepším týmem a diktoval tempo hry. Po většinu první části jsme běhali bez míče, což nám bralo mnoho sil. Do druhého poločasu jsme vstoupili lépe a jsem rád, že jsme dokázali ze čtyř příležitostí dát dvě branky! To přesto nic nemění na tom, že tentokrát nevyhrál lepší, ale šťastnější celek,“:




Sestavy


SK Tichá
V. Pikulík [-] - R. Švrček [-] , R. Sládeček [-] , T. Tománek [-] - P. Fojtík [-] , D. Fajčák [-] (77. P. Zdarsa [-] ) , J. Dvořák [-] (46. M. Tománek [-] ) , V. Suchomel [-] (90. A. Le [-] ) , L. Petřík [-] - D. Houšťava [-] (84. L. Piskoř [-] ) , O. Švrček [-]

TJ Jistebník
P. Krayzel [-] - J. Štandl [-] (71. J. Veselý [-] ) , P. Veselý [-] , M. Prčík [-] - P. Nesvadba [-] (40. J. Rašek [-] ) , M. Besta [-] , F. Kadlčák [-] , M. Lebica [-] , P. Šamaj [-] - P. Mohyla [-] (77. A. Babušík [-] ) , Z. Kadlčák [-]

ŽK: 25. L. Petřík - 30. F. Kadlčák , 63. P. Šamaj , 66. M. Lebica .
Hráči zápasu: V. Pikulík - M. Lebica .
Místo: tráva.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.