0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 16:30

5.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bordovice vs. PIKULÍK, aneb kdo dá Tiché první gól


Branky


0

Samozřejmě, že série bez inkasované branky je zásluha celé defenzívy Bačova týmu, ale brankář Vlastimil Pikulík je ta poslední instance a on má největší podíl nejen na čistém kontě v Bordovicích, ale i na průběžném vedení v soutěži. Bordovičtí byli lepším týmem proti oslabené Tiché, ale k úspěchu je třeba i štěstí a to se drželo v tomto utkání hostů. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zdarsův vítězný gól

Do utkání vstoupil mnohem lépe aktuální lídr tabulky z Tiché, který byl v první čtvrthodině lepším celkem. Dobrý nástup Tichavjané zúročili i gólově, když po přesném pasu Martina Tománka uháněl sám na Turoně Zdarsa, jenž přesnou střelou k tyči poslal hosty do vedení – 0:1. Vedoucí branka však Tichavjanům paradoxně uškodila, neboť v následujících minutách byli horším mančaftem, jenž se jen s vypětím všech sil bránil místy až drtivému náporu Bordovic, které soustavně bušily na pevná vrata hostující defenzivy, jež v letošní sezoně ještě neinkasovala. S chutí hrající domácí si vytvořili celou řadu standardních situací či dlouhých autů a do vápna Tiché tedy létal jeden centr za druhým. Ve vápně ale kraloval především Sládeček, jenž všechny míče spolehlivě odvracel a na co nedosáhl, to dokázal ukrýt ve svých rukavicích Pikulík. S blížícím se koncem prvního dějství domácí svého soupeře pořádně zmáčkli a sami jen nevěřícně kroutili hlavami, že z velkého tlaku nedokázali skórovat! Stoprocentní šanci Blažka zmařil reflexivním zákrokem Pikulík, další gólovou ránu poté zastavil svým tělem obránce Piskoř.Mladý forvard Bordovic, jenž sbíral zkušenosti v juniorských týmech Teplic, si na tichavského strážce nepřišel ani v 39. minutě, kdy jeho přesnou hlavičku z pěti metrů vytáhl Pikulík nad břevno. Když následně vyškrábl z horního růžku další nebezpečnou střelu, šlo se do kabin za stavu 0:1.

 

Marná snaha Bordovic, v derby se radují hosté

Do druhého dějství vstupovali Tichavjané s cílem uklidnit hru a přitom zlepšit kombinaci. Skvěle hrající domácí se ale nadále tlačili za vyrovnáním a Tichou opět dostali pod soustavý tlak, byť už postrádal vyložené příležitosti. Hosté, kteří se v tomto utkání museli obejít hned bez čtveřice stabilních hráčů základní sestavy (bratři Švrčkové, Suchomel a Tomáš Tománek), dřeli, ovšem fotbalovost se v jejich výkonu ani po změně stran neobjevila. V závěrečných dvaceti minutách už vsadili domácí na totální riziko a k vidění tak byla hra nahoru – dolů. Šance se střídaly na obou stranách, ale ani jedna z nich nevedla ke změně skóre, byť byly oba celky několikrát velmi blízko. V samotném závěru mohli vítězství vedoucího týmu pečetit Petřík a Fojtík, ale jejich šance domácí přečkali. Na opačné straně se blýskl zejména Klos, jehož parádní ránu zpoza vápna vytáhl Pikulík na rohový kop. Tichavjané tak i přes mizerný výkon získali další tři body a nadále zůstávají stoprocentní.



Ohlasy k zápasu


Sokol Bordovice
Jan Pítr, trenér: Naše vlažná hra na začátku utkání byla potrestána rozhodující brankou. Nedokázali jsme na ni odpovědět, i když náš výrazně zlepšený výkon přinesl tlak a spoustu šancí. Proti byl hlavně brankář Pikulík a také naše špatné finální řešení. Celkově si naše hra sedá a zlepšujeme se, ale chybí tomu gólové a hlavně bodové vyjádření.:

SK Tichá
René Bača, trenér: Jsem rozhořčen a pořádně naštvaný, Výkon, jaký jsme v Bordovicích předvedli, je neakceptovatelný. Upřímně se stydím a je mi hanba, jakým způsobem jsme tentokrát dokráčeli k vítězství. Všem fanouškům, kteří nás dorazili podpořit, se touto cestou omlouvám. Sice nám chyběli důležití hráči, přesto jsme se měli prezentovat mnohem lepší hrou. Hráči, kteří měli opory nahradit, vyhořeli a navíc se k nim přidal i zbytek týmu.:



Sestavy


Sokol Bordovice
M. Turoň [-] - V. Melčák [-] , V. Matúš [-] (63. J. Peťko [-] ) , R. Raška [-] , P. Geryk [-] , R. Blažek [-] , J. Klos [-] , P. Rajnoch [-] , J. Nárožný [-] , P. Vaněk [-] , P. Kaša [-]

SK Tichá
V. Pikulík [-] - R. Sládeček [-] , L. Piskoř [-] (43. F. Bartoň [-] ) , J. Dvořák [-] - P. Zdarsa [-] , L. Petřík [-] , P. Humpolec [-] , M. Tománek [-] (63. A. Šušla [-] ) , D. Fajčák [-] - P. Fojtík [-] (90. M. Vaněk [-] ) , D. Houšťava [-] (84. P. Vrána [-] )

ŽK: 11. R. Blažek , 71. J. Peťko , 83. J. Klos - 22. P. Fojtík , 32. L. Petřík , 60. D. Fajčák , 70. P. Zdarsa , 91. P. Vrána , 91. V. Pikulík .
Hráči zápasu: V. Pikulík .
Místo: Bordovice. Počet diváků: 148. Rozhodčí: KUBÁČEK Vojtěch - TOMAI Martin, TŘUSLO Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.