Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 16:30

5.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Starý Jičín ukolébán poločasovým vedením


Branky


0

Domácí celek trenéra Vyhlídala mohl zostudit Kopřivnici, ale po šesti gólech v první půli, druhý poločas podcenil a dovolil hostům dostat výsledek na přijatelný rozdíl. Utkání vůbec nevyšlo kopřivnickému Juříkovi, který doslova daroval dvě branky domácím a protože inkasoval v první půli celkem šestkrát, tak byl asi rád, že mohl z branky pryč a do druhé půle jej nahradil Neuwirth. Byli to však hosté , kteří skórovali v utkání jako první. Podařilo se to po chybě ve středu hřiště a následném brejku Vojtěchu Palovi. Nedlouho nato odstartoval gólovou přehlídku domácí Bajer a po něm následovalo dalších pět střelců Starého Jičína v pořadí Bartoň, Hanzelka, Kotešovec, Barvenčík a Jurajda až narostlo skóre na hrozivých 6 : 1. Druhý poločas byl bohužel z domácí strany žalostný a tak za zmínku už stojí jen korigování skóre hosty. Na 6:2 snížil střídající Březina a konečné skóre stanovil Nenutil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Starý Jičín
Tomáš Vyhlídal - trenér: Chtěli jsme dnes potvrdit body z Mořkova, což se povedlo, ale druhý poločas mě zklamal.:




Sestavy


FK Starý Jičín
V. Janyška [-] - M. Podešva [-] (55. M. Matoušek [-] ) , M. Šrom [-] , J. Jurajda [-] (77. P. Janovský [-] ) , L. Bajer [-] - D. Petr [-] , D. Janovský [-] (69. R. Kreml [-] ) , Z. Barvenčík [-] , M. Kotešovec [-] - J. Hanzelka [-] (30. P. Čapka [-] ) , F. Bartoň [-] (81. P. Janyška [-] )

FC Kopřivnice
T. Juřík [-] (46. R. Březina [-] ) - D. Hruška [-] (46. M. Neuwirth [-] ) , J. Okřesík [-] , M. Mička [-] , M. Makový [-] - T. Fendrich [-] , R. Petráš [-] , M. Krysmánek [-] , V. Pala [-] , T. Nenutil [-] - P. Mocek [-] (59. M. Štěpán [-] ) -

ŽK: 67. D. Petr - 20. J. Okřesík , 71. M. Krysmánek .
Hráči zápasu: Z. Barvenčík .
Místo: Starý Jičín. Počet diváků: 150. Rozhodčí: TVRDÝ Zbyněk - SCISKALA Vladimír, TISOVSKÝ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.