3:3
(3:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:00

8.kolo, Jihomoravský | Brno - venkov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka v Rajhradu skončila remízou


Branky


28. D. Gáč , 35. M. Gáč , 42. M. Gáč - 19. V. Šmerda , 69. M. Saitl , 83. J. Drobílek
0

Hosté ze Žabčič zamířili k nedělním utkání do Rajhradu. Hosté měli po třech porážkách v řadě jasný cíl a to opět se naladit na vítěznou vlnu a získat tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Excelentní branka nůžkami domácího Milana Gáče

Utkání začali aktivněji hosté a domácí zatlačili na jejich polovinu. V první šanci utkání se objevil hostující Saitl, ale předznamenal své dnešní trápení a šanci neproměnil. V další šanci dlouhý míč propadl k Jeřábkovi, který se sám řítil na branku a svůj nájezd bezpečně proměnil - 0:1.  I po této brance byli aktivnější hosté a domácí k ničemu nepustili. Chvíli po gólu se do další tutovky dostal Jeřábek, kdy na vápně tělem oklamal beka, ale jeho dělovka mířila pouze doprostřed branky, kde byl připraven domácí golman. Pak se dvakrát dostal k zakončení hlavou po rohu Coufalík, ale ani jednou branku netrefil. Hlavně ta první šance volala po gólu, kdy zakončoval z bezprostřední blízkosti. A tak přišlo pravidlo nedáš dostaneš. Domácí dostali možnost zahrávat rohový kop, a provedli jej perfektně, když míč našel přesně hlavu naprosto volného beka domácích, který jej poslal za bezmocného Dvořáčka - 1:1. Po tomto gólu se domácí zvedli a minimálně vyrovnali hru. Ovšem do další šance se po pěkném pristrčení od Coufalíka dostal Saitl, který byl sám před gólmanem, ale místo toho aby míč uklidil po zemi do branky, zbytečně si jej zvedl do vzduchu a branku přestřelil. A tak opět udeřili domácí. Po zbytečné ztrátě míče hostí ve středu pole dostali domácí do rychlého brejku, kdy přišel pěkný centr z pravé strany a pro naprosto osamoceného útočního domácích již nebyl problém uklidit míč do odkryté branky- 2:1. Za minutu bylo pro hosty ještě hůř. Míč se na velkém vápně štastně odrazil k hráči domácích, který se zády k naší brance krásně pověsil do vzduchu a nádhernýmu nůžkami se trefil přesně pod břevno - 3:1. Tento moment hosty srazil do kolen a domácí v tu chvíli jasně převzali otěže utkání. Naštěstí pro hosty už z něj nic nevytěžili a na přestávku se šlo za stavu 3:1. 

Hosté druhou půli přidali na aktivitě a dočkali se zaslouženého vyrovnání

Do druhého poločasu hosté vyběhli s jasným cílem a to pokusit se co nejrychleji dát kontaktní branku a utkání zdramatizovat. Prvních 15 minut se hra přelévala od vápna k vápnu a nic nenasvědčovalo tomu, že by mohlo nastat drama. Hosté začali více kombinovat a dokázali domácí zatlačit. Saitl se nejdříve dostal do další velké šance, ale neproměnil. Chvíli na to se opět zjevil sám před brankářem Saitl a konečně protrhl svoji střeleckou smůlu a podél vyběhnuvšího brankáře poslal míč do branky - 3:2.  Hosté rázem ožili a chvíli na to mohlo být vyrovnáno. Drobílek se pěkně uvolnil na středu pole a mezi beky opět poslal Saitla do samostatného úniku, při kterém nastřelil jen gólmana. Domácí útočili pouze z brejků a před čtvrtou inkasovanou brankou je zachránil výborný Dvořáček, který zlikvidoval obrovskou šanci útočníka domácích. V 78. minutě hosté dostali možnost zahrávat rohový kop, který si vzal na starosti Drobílek. Při jeho zahrávání ovšem kopl do země, ale míč nabral zajímavou trajektorii a zapadl do domácí branky - 3:3. Tato branka hosty ještě víc povzbudila a snažili se utkání překlopit na svoji stranu. V 88. se sám na branku řítil Nejezchleb, bohužel branku netrefil a míč poslal těsně vedle vedle branky domácíchh. A když v úplném závěru utkání hosté odvrátili tři za sebou rychle jdoucí rohy, skončilo utkání dělbou bodů za výsledek 3:3. 



Sestavy


RAFK Rajhrad B
L. Rauscher [-] - P. Koláček [-] , M. Gáč [-] (76. J. Kavan [-] ) , M. Řičica [-] , J. Schabatka [-] (73. L. Sosnar [-] ) , M. Palát [-] (46. M. Antonczyk [-] ) , C. Getos [-] , D. Gáč [-] , L. Neugebauer [-] , P. Havlík [-] , A. Klement [-]

Sokol Žabčice
J. Dvořáček [-] - D. Pospíšil [-] , J. Coufalík [-] , R. Karpíšek [-] - V. Tesař [-] , O. Vychodil [-] (56. M. Nejezchleb [-] ) , J. Drobílek [-] - J. Jeřábek [-] , M. Saitl [-] - L. Pokorný [-] , V. Šmerda [-] (56. M. Saitl [-] )

ŽK: 71. A. Klement .
Hráči zápasu: M. Gáč - M. Saitl .
Místo: Rajhrad. Počet diváků: 70. Rozhodčí: JINDRA Miloslav - CHORVÁT David, HOTÁREK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.