Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Jihomoravský | Brno - venkov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelku ve Šlapanicích ovládli žabčičtí


Branky


3. Z. Machala , 10. P. Lněnička , 12. M. Švehla (p.) , 65. P. Lněnička (p.) , 88. M. Švehla - 5. T. Valík , 20. V. Tesař , 47. V. Tesař , 61. M. Saitl (p.) , 78. J. Coufalík , 84. M. Saitl
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve 12. minutě to už bylo 3:1 pro domácí a veškeré předzápasové plány hostů byl pryč. Ale popořadě. Domácí hned od začátku převzali taktovku utkání a byli aktivnějším týmem. Ve 3. minutě rozehráli chytře roh na přední tyč, kde byl připraven Machala a z první poslal míč přesně k tyči - 1:0. V 5. minutě hosté rozehrávali trestný kop z levé strany, Klíma poslal do vápna nadýchaný centr, do kterého šel do souboje Nejezchleb s domácím bekem, ani jeden míč hlavou netrefil a ten tak propadl k naprosto volnému Valíkovi, který jej z bezprostřední blízkosti poslal do branky - 1:1. V 10. minutě napřáhl z uctivé vzdálenosti jeden z domácích hráčů, míč před Doupovcem zaplaval, ten jej vyrazil pouze před sebe, kde byl nejrychleji Lnenička a opět poslal domácí do vedení - 2:1. A bylo pro hosty ještě hůř. Ve 12. minutě přišel faul ve vápně a pískala se penalta. Tu bezpečně proměnil Švehla - 3:1. Hostům se podařilo zkvalitnit mezihru a začali domácí zlobit. V 16. minutě se po krásné kombinační akci dostal do tutovky Valík, ale míč po jeho střele proletěl těsně vedle tyče. V 18. zahrávali domácí další roh a naprosto osamocený hráč domácích poslal hlavou míč pouze do břevna. Ve 20. minutě se z pravé strany dostal do vápna Saitl, dokázal vystřelit, golman jeho střelu pouze vyrazil před sebe, kde byl nejrychleji Tesař, který míč doklepl do prázdné branky - 3:2. Branka hosty nabudila a i nadále domácím dělali velké problémy. Do žádné větší šance se však již nedostali a když domácí po střele z dálky trefili pouze tyč, od níž se míč dokutálel do náruče Doupovce, šlo se do kabin na přestávku za stavu 3:2.

Ve 47. minutě poslal pěknou střelu z trestného kopu, z cca 30 metrů Klíma, domácí golman, míč pouze vyrazil k Tesařovi, který jej i tentokrát bezpečně uklidnil do branky - 3:3. Domácí inkasovaný gol evidentně znervozněl a hosté byli týmem, který udával tempo zápasu. V 61. minutě byl ve vápně falouván Valík a Saitl Martin nařízenou penaltu bezpečně proměnil a rázem hosté vedli - 3:4. Vedení na které se tak nadřeli jim však dlouho nevydrželo. V 65. minutě zbytečně ztratili míč před vápnem, domácího hráče zastavili pouze za cenu nedovoleného zákroku a vzhledem k tomu, že to bylo ve vápně, kopala se další penalta, kterou bezpečně proměnil Lněnička a opět bylo vyrovnáno - 4:4. Ale ani tento moment hosty nesrazil do kolen a tým jasně ukázal že má svou sílu a charakter. I nadále byli nebezpeční a domácím byli minimálně vyrovnaným soupeřem. V 78. minutě rozehrál Drobílek roh na zadní tyč, kde se zjevila jeho drahá polovička Coufalík a hlavou poslal míč do branky - 4:5. A za chvíli bylo ještě veseleji. Po dalším rohu se v 84. minutě dostal míč k Markovi Saitlovi, který jej napálil do branky - 4:6. V tu chvíli hosté věřili tomu, že je rozhodnuto a že si konec již pohlídají. V 88. minutě přišel trestňák z jejich pravé strany, který našel hlavu nekrytého Švehly, který jej dostal do branky - 5:6. A bylo zaděláno na pořádné drama. Ve zbytku utkání již branka nepadla a tak Žabčice zvítězili 6:5.



Sestavy


SK Šlapanice B
L. Příkrý [-] - M. Dítě [-] , M. Švehla [-] , M. Cogan [-] - Z. Machala [-] , A. Kaláb [-] , R. Mach [-] , A. Kamenický [-] (66. P. Šamšula [-] ) - P. Lněnička [-] , J. Mach [-] , P. Fiala [-] (53. T. Pohorský [-] )

Sokol Žabčice
J. Doupovec [-] - J. Coufalík [-] , R. Karpíšek [-] - J. Drobílek [-] , V. Tesař [-] (69. M. Saitl [-] ) - M. Saitl [-] - V. Šmerda [-] , M. Nejezchleb [-] (62. J. Jeřábek [-] ) , D. Pospíšil [-] (80. O. Vychodil [-] ) , T. Valík [-] , P. Klíma [-]

ŽK: 42. P. Fiala , 90. M. Švehla - 30. D. Pospíšil .
Hráči zápasu: J. Coufalík , V. Tesař .
Místo: Šlapanice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠMATERA Václav - MORAVEC Jakub, ŠLACHTOVÁ Martina.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.