0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 12:00

12.kolo, Jihomoravský | Brno - venkov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blažovice jasně přehrály rezervu Modřic


Branky


3. M. Lobotka (vl.) , 52. B. Vlasák , 62. D. Zelenka
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté do Modřic dorazili bez několika hráčů základní sestavy, ale ani soupeř nevypadal, že by hrál v nejsilnějším možném složení. Vstup do zápasu se hostům podařil a už ve 3. minutě zpoza vápna vystřelil Zelenka a po teči jednoho z obránců skončil míč v síti -0:1. V následujících minutách se hostující útočníci začali předhánět v tom, kdo zahodí větší šanci. Naštěstí pro hosty však Modřice na jejich zaváhání nedokázaly odpovědět a dávaly hostům spoustu času na rozehrávku. 

Po přestávce hosté přidali na pohybu a brzy se radovali ze zasloužené druhé branky – na roh na přední tyč se protlačil Danek a trkl zblízka balón do brány - 0:2. Chvíli poté Zelnika přidal další branku – 0:3. Potom už se zápas poklidně dohrával, domácí si až na jednu šanci po nesklapnuté ofsajdové pasti příležitosti ke snížení nevypracovali.



Sestavy


MFK Modřice B
D. Urban [-] - P. Šiška [-] , J. Šula [-] , M. Burian [-] , M. Lobotka [-] , V. Hlavoň [-] , M. Havlík [-] , P. Havlík [-] (60. M. Němec [-] ) , R. Růžička [-] (58. J. Šiška [-] ) , M. Putna [-] , Z. Dvořák [-]

TJ Blažovice
J. Vrbas [-] - D. Zelenka [-] (85. J. Vlasák [-] ) , D. Paulík [-] , T. Fišer [-] (61. P. Klein [-] ) , B. Vlasák [-] (72. J. Kývala [-] ) , P. Vlasák [-] , J. Macháček [-] , M. Kučera [-] , V. Čtvrtečka [-] , V. Gdovec [-] , P. Daněk [-]

ŽK: 55. D. Urban , 57. J. Šula , 69. M. Putna .
Hráči zápasu: B. Vlasák .
Místo: Modřice. Počet diváků: 40. Rozhodčí: LEITGEB Petr - VALA Zdeněk, CHORVÁT David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.